СВИ ГРЕСИ ПАУЛА МОЈЗЕСА

СВИ ГРЕСИ ПАУЛА МОЈЗЕСА Штампа
субота, 18 фебруар 2012 21:17
(Пре кратког времена примили смо овај изузетно интересантан коментар на једну појаву која је од изузетног значаја у оквиру континуиране кампање за сатанизацију српског народа. Аутор овог коментара је аналитичар г. Владимир Умељић. У свом пропратном писму уз текст који нам је доставио и који објављујемо у продужетку, г. Умељић каже следеће:
„Прошло је ваљда већ више од петнаест година од како сам тврдио, да ће сатанизација Срба ићи кроз три фазе – прво масовни медији и „демократски парламенти“, потом „уметност“ (играни филмови, итд.) а потом академске институције (разна објављивања универзитетских професора а потом магистарски и докторски радови). Разни „судови“ се, сигурно, подразумевају.


„Тако ће се етаблирати та виртуелна „стварна стварност“ о наравно „геноцидним Србима“…


„Дошло је, очигледно, време за ту трећу фазу, мада се и претходне наравно и даље практикују. Шаљем једну своју реплику америчком проф. др Паулу Мојзесу, који тврди да Срби припадају већ „првим геноцидним злочинцима европског 20. века“, при томе се позива на пресуде Хашког трибунала (Сребреница) и доследно тврди да су Срби ето и у Сребреници починили „геноцид“. „

Тезе г. Умељића завређују највећу пажњу зато што на једном вишем аналитичком нивоу објашњавају мотив и позадину кампање која се води против читавог једног народа, колективно. Зато његов текст топло препоручујемо читаоцима.)

 

Komentar г. Умељића

 

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: