САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ!

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ!

Сваког дана мора нешто да се уради и бори за слободу, јер се слобода не поклања, као и до сада у нашој српској историји за слободу ће се изборити српски народ и донеће коначно мир на све српске просторе! На данашњи дан, 17 фебруара 2008.године, био је врхунац злочиначког пројекта такозване Велике Албаније када је и проглашена, такозвана и непостојећа Република Косово… Наш српски одговор је исти, са истим циљем ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ!!! Организација Српски Извор са седиштем у Нишу јавно стоји и данас иза свог прогласа и одговора од 17.02.2008 као и протеклих година и сада 17.02.2012. је почела акција подршке нашем херојском српском народу на Косову и Метохији! Будите храбри и мудри, порука је подрске свим српским родољубима и родољубивим организацијама који се боре за ослобођење Косова и Метохије!
Србија, Ниш 17. 02. 2012.

Подршка свима који бране Српску земљу Косово и Метохију

Иницијативни одбор организације
“СРПСКИ ИЗВОР“
ПРОГЛАС
ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ
Косова и Метохије које ће заувек бити Србија

У овом важном историјском тренутку за наш српски народ када шиптарско – албански терористи и сепаратисти насилним средствима проглашавају такозвану независност непостојеће државе Косово на територији Србије, потребно је да се сложно каже НЕ и одлучно одбаци насиље над правдом, истином и слободом.

Овакав безумни чин се одиграва пред очима свих слободољубивих људи и народа у свету, који знају да овај сценарио подржавају и спроводе окупационим методама првенствено разуздана велесила оличена у Сједињеним Америчким Државама и НАТО пакту. Трагично је да овакво империјалистичко понашање прате водеће чланице Европске уније: Велика Британија, Француска, Немачка и Италија, које се у суштини понашају као вазалне државе, које по инструкцијама из Вашингтона и злоупотребљавајући саму Европску унију, шаљу илегалну окупациону мисију под називом ЕУЛЕКС.

Већ је девета година од како траје најбруталнија окупација једног дела Србије, односно нашег малог региона, али велике и свете српске земље Косова и Метохије. У том периоду под наводном заштитом КФОР-а и УНМИК-а, уништен је велики број српских светиња, Манастира и Цркава које су од великог значаја и за светску културну баштину. Део наших Срба још увек херојски опстаје у појединим општинама и насељима која су у двадесетпрвом веку попут концентрационих логора, окружена бодљикавом жицом коју им је на поклон донео окупатор представљен у НАТО пакту, док је већи део нашег српског народа са Косова и Метохије прогнан од стране шиптарских терориста из својих градова и села.

Имајући у виду тренутно тежак положај у коме се налази Србија и српство данас, потребно је да сваки појединац и организације којима је стало до опстанка и будућности нашег народа теже ка истом циљу, како би се спремили да у наредном периоду ојачамо позиције наше отаџбине Србије и једног дана ОСЛОБОДИМО НАШУ СВЕТУ СРПСКУ ЗЕМЉУ КОСОВО И МЕТОХИЈУ.

У остварењу својих циљева Србија мора да се дуготрајно и мудро бори користећи сва легитимна, расположива и мирољубива средства.

Уколико се настави са агресијом и реализацијом злочиначког пројекта „велике Албаније“ и уколико се Србији наметне војни начин решавања косовског проблема, у том случају би се морало размислити да поред ослобађања српског региона Косова и Метохије, српска војска, часно и витешки, настави и са ослобађањем и присаједињењем историјски српског региона, српског приморја на линији старих српских градова Драча и Скадра. Овакво решење би било најправедније за српско питање с` обзиром да је Србији нанешена огромна штета коју албански агресор, шиптарски терористи и остали окупатори не би могли на други начин да надокнаде.

Српском народу није непознат начин борбе против окупације и више пута је у ис

Eine Antwort

  1. Насиље које се врши над српским народом отегло се, датира дубоко у прошлости. Кулминира у ово време, а противу тог насиља се не може ненасилним средствима. Ако неко, као НАТО агресор на овим просторима, без ичије дозволе и нелегално окупира српске територије, да би својим вазалима поклоноли „независну“ државу, српски се народ мора томе одупрети свим средствима, па и оружјем, да би се одбранио. То је његово легетимно право, које му не може нико одузети.

    Како сртпском народу није непознат начин борбе противу окупације, до је куцнуо час и да се крене у ту борбу. Сваки опортунизам је издајство – рекао је „Мимар“

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: