У СУСРЕТ ЦАРСТВУ

У СУСРЕТ ЦАРСТВУ

 

Част Србима на Св. Косову и Метохији који ће данас рећи тзв. EU & NATO окупаторима: НЕ ХВАЛА, НЕЋЕМО СА ВАМА, ЈЕР НАС УБИЈАТЕ, ПРОГОНИТЕ, ВРШИТЕ ГЕНОЦИД НАД НАМА СРБИМА. НЕ ХВАЛА, НЕЋЕМО НИ СА БЕОГРАДОМ, ЈЕР СУ МАРИОНЕТЕ ИСТИХ ОКУПАТОРА. КАКО МОГУ ОНИ КОЈИ СУ НАС УНИШТИЛИ СПАСАВАТИ.

 

Следећи корак је самосталност. Укинућемо странке и партије, НВО, ни левица ни десница, не република, не уставна монархија са династијом Карађорђевић, већ Царски пут са Русијом и Кином.

 

НИКАКО СРБИ НЕ ГРЕШЕ АКО ЧИНЕ СУПРОТНО ОД ОНОГА ШТО БЕОГРАД ХОЋЕ ПО НАЛОГУ EU&NATO&EULEX ОКУПАТОРА. Овим референдумом поништавају све што се чинило и враћају све уназад до пре тзв. проглашења „независности“ Св. Косова и Метохије 17.02.2008. године од стране шиптарских терориста и окупатора.

 

Исто тако сада Срби са Св. Косова и Метохије немају шта да траже од званичног Београда, јер је јасно да су издани, продани, јасно да постоји опасност да шиптарски терористи  крену на голоруке Србе , као у усташкој „Олуји“ у Книну, јер за то већ имају зелено светло од EU&NATO&EULEX окупатора.

 

ЗБОГ ТОГА ГАРДА СВ. ЦАР ЛАЗАР ТРАЖИ ДА РУСИЈА ОДМАХ ПОШАЉЕ СВОЈЕ СНАГЕ НА ЛИНИЈУ ОДБРАНЕ СВ. КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ЗАЈЕДНО СА ГАРДОМ СВ. ЦАР ЛАЗАР, док се не деси оно што су планирали са једно јутро  као 17. марта 2004. године крену изненада и попале и побију све што се Србско зове.

 

Те стога Срби на Св. Косову и Метохији морају имати штаб одбране, ал никако политички од партија које су их до овог довеле, ни ДС, ни ДС, ни СНС ни остале, нема ту места ни за НВО, па и оне које трубе да су „националне“, јер свака намеће своју вољу и тако праве  сметњу и заблуде.

 

Због тога ко неће да му духовни вођа буде Св. Цар Лазар и не жели под Барјак Св. Немањића, нема шта да тражи у одбрани Св. Косова и Метохије, јер више наносе штете неголи помоћ, а што је досадашње искуство показало. Знамо реакцију, сујете, што баш Гарда Св. Цар Лазар, што не наше име неке НВО. Одговор је више него јасан. У бој је кренуо Св. Цар Лазар, а не Мурат. А Мурат је сада EU&NATO&EULEX, странке и партије, НВО, и зато ће бити укинуте и тек тада ће процветати Србија и васкрнути Србство ако Бог да. АМИН.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: