Препуна сала Дома синдиката! – Nova snaga Srbije, budite i Vi deo nje!!!

Препуна сала Дома синдиката!


Годину дана политичког рада Покрета Двери-ЗА живот Србије

Београд, 11.02.2012

Упркос изузетно лошим временским условима, који су се данас додатно погоршали, више хиљада људи, у препуној великој сали и холу Дома синдиката у Београду, присуствовало је вечерас централном представљању Покрета Двери-ЗА живот Србије.

Вишедневна кампања путем плаката, друштвених мрежа, нашег и пријатељских сајтова, као и пријатељских медија је уродила плодом.

Након годину дана представљања у више од 60  места широм земље, Нови Народни договор је закључен!

Присутнима су се обратили водећи људи Покрета Двери: Бошко Обрадовић, Бранимир Нешић, Владан Глишић, Радован Тврдишић, Данило Тврдишић, Срђан Ного, Зоран Радојичић, Лидија Глишић и Мирослав Паровић, затим српски домаћин и  предузетник Јован Илић, и Невена Стефановић, мајка четворо деце.

У публици су били присутни водећи српски интелектуалци који су пружили подршку Дверима: проф. др. Смиља Аврамов, проф. др. Коста Чавошки, проф. др Мило Ломпар, проф. др. Мила Алечковић-Николић, Слободан Ракетић, и други.

Сала је била украшена транспарентима, виориле су се државне и заставе Покрета, док су обраћања говорника  често прекидана овацијама и аплаузима.

Нов политички покрет је дефинитивно рођен а ново одушевљење које се вечерас могло осетити ускоро ће се потврдити и на изборним резултатима.

Користимо прилику да се захвалимо свима који су присуствовали овом догађају као и онима који су помогли његову организацију и реализацију.

Као што је већ очекивано, ниједна телевизија са националном фреквенцијом није смела да се појави и пренесе истину о јединој новој политичкој опцији на политичкој сцени Србије.

После вечерашњег догађаја почело је српско пролеће!

После вечерашњег догађаја нико више нема право да тражи изговоре иза фразе „Сви су они исти и немам за кога да гласам“ јер нису сви исти, ми нисмо они, ми нисмо партија, ми смо породица, ми смо Покрет Двери-ЗА живот Србије!

Видео материјал, додатне фотографије и обраћања говорника биће од сутра доступна на нашем сајту

Информативна служба Покрета Двери-ЗА живот Србије

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: