ПОДРШКА ДОНКИХОТОВСКОМ РЕФЕРЕНДУМУ СРПСКОГ НАРОДА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

ПОДРШКА ДОНКИХОТОВСКОМ РЕФЕРЕНДУМУ СРПСКОГ НАРОДА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Желим овом приликом да изразим подршку овој, свима је јасно, СИМБОЛИЧКОМ И ЦИВИЛИЗОВАНОМ  референдуму дела српког народа на Косову и Метохији.

 

Овај вапај дела српског, европског, народа  у центру Европе, ЗА ЦИВИЛИЗОВАНИМ И ДОСТОЈАНСТВЕНИМ решавањем њихових најосновнијих људских питања, је нешто што одудара од политика уцене, силе, политикантства, завртања руку, рада иза леђа,  пљачке иза леђа, банковних и осталих малверзација, оних килавих радована који нису у стању да реше питање па и чишћења снега уз пуно добровољаца у центру престонице, а да не кажем нешто сложеније. А који су се веома брзо, и природно,  нашли на руку оним страним факторима којима Срби никада нису били пријатељи нити су били на са нама истој страни рова и погибије, и који су нам увек радили о глави.

Негативна селекција која траје већ сто година нас је све довела дотле да су нам на челу људи који не могу да саставе једну сувислу реченицу, а о делању одавно нема ни говора.  Што је најгоре, то нико од њих више ни не очекује, већ смо се сви ОПРАВДАНО претворили у одгонетаче њиховох рада иза леђа целом народу.

Од ЦРВЕНЕ БАНДЕ су евалуирали у неку другу… БАНДУ, истих и још огољенијих циљева континуитета  ПЉАЧКЕ И ИЗДАЈЕ.

Од јунака Кајмакчалана који су гинули само да Мајка Србија види мали зрачак слободе;  За сто година смо дошли до јуначина који ће да издају и продају сваки Зрачак Слободе Мајке Србије и сваког Србина (и српског пријатеља) за само још један имагинарни дашак комфорног живота на високој нози.

Наши велики пријатељи су почели да нас се стиде. Мада их још има и још ризикују свој углед, каријере и образ за нас – такве.

С Вером у Бога,

До Видовдана у Слободној Србији!

Јеремија Крстић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: