Подигнут барјак за слободу Србије и народно уједињење!

Подигнут барјак за слободу Србије и народно уједињење!

Ни минус двадест степени, ни свеопшти метеж  због снега у фебруару, ништа није спречило да пробуђена, верна деца Србије дођу у Руски дом на трибину Слободне Србије. Без кашњења, у групама, у паровима, младо и старо попунили су салу за двадесет минута и у највећој тишини и поштовању саслушали представљање другог тома „Историје Срба и Руса“.

Академик  Драгољуб  Антић је на самом почетку најавио и завршетак трећег тома, где ће бити обједињено све, од античких времена до савремене историје. Свеукупно преко 1800 страница рада. Управо толико је потребно да се сруше историјски фалсификати и каљање Срба и Руса које траје од Берлинског конгреса. Документовано и поткрепљено чињеницама из археологије, из античких извора, на више старих језика, из разних модерних дисциплина и савремених сазнања широм целог света,  водио нас је професор Антић корак по корак ка  откривању истине.

Реч је преузео професор Деретић и као у времеплову ређале су нам се слике давне историје. Срби и Руси су некада били исти народ. А затим су номади и луталице освојили земље на којима је живео наш пранарод.  И тако су се разни сталежи тог пранарода: Сораби, Раси, Власи, Венети  отуђили временом  у језику, култури, именима, а хорде дивљака које су нас раставиле и испречиле се између нас у Европи и на Балкану сада хоће да нам украду и 30 векова историје. Управо они који јесу кроз историју били дивљаци, кољачи и номади, данас путем те исте сирове силе и права јачег покушавају да обришу наш траг у историји цивилизације!

Разни су појединци покушавали да одвоје Србе и Русе, да их одаље, заваде. Ево и данас, наше власти одбијају пружену руку Русије, наше браће по крви и духу, по вери, по култури , по језику, а у исто време гурају цели народ на силу у крило оних звери које су подигле Јасеновац, које су убили малу Милицу и хиљаде невиних људи, које нам краду Косово.

Русија нас помаже без да смо од ње тражили помоћ, сами својом вољом и у искреној љубави увек долазе као права  браћа када нам је најтеже, да нас подрже и бране, да нам нуде све што један народ може пожелети од друге државе, па и више од тога, а наше власти опет о Европској Унији трабуњају као нека стара покварена плоча! Врте ли врте исту песму научену у Бриселу. А цели свет је у протестима и нередима који ће срушити и Европску Унију и многе труле западне режиме.

„За нас Европска Унија је буре пуно змија отровница, где ако и икада, икада уђемо, не дај Боже, само ћемо пазити ко ће нас и где ујести!“- рекао је професор Јова.

И уместо да се окренемо народу Русије и шанси за напредак у Евро-азијској Унији, власт у Србији упорно стоји на линији одбране туђих интереса у име некаквих „европских путева“. Ти путеви значе уништење Србије, не само економско које је близу, већ и културно, здравствено и на крају физичко уништење народа. Не путем рововског рата, већ кукавички уз помоћ издајника, уз помоћ немаштине, глади и смртоносних болести узрокованих НАТО бомбама и отровима које су бацили на Србију.

„Најгоре од свега је управо то“, осврнуо се професор Јова,“што  ускоро неће бити живих Срба да чувају српску историју. „

Након више од пола века борбе, сада када др Јован И. Деретић као руски академик покреће читаву нову аутохтону елиту историчара и када коначно почињу да се руше наметнуте догме и фалсификати, Србија се као држава распада, а њен пород се прогони и убија као некада хришћани у старом Риму.

„Историја, па и сви други наши доприноси, наша култура, понос и присуство на овим просторима, наше достојанство које извире из таквих чистих и дубоких корена- све ће то нестати ако нестане Србије“, опоменуо је професор Јова, “држава Србија и њен народ морају опстати! А ако неко воли Европску Унију више од Србије-нека иде, срећан му пут у кућу која се руши!“

Питања која су уследила била су више вапај шта да радимо ако је све око нас окупирано, како да се изборимо? Професор Јова је одговорио да ће Слободна Србија изаћи на изборе као група грађана, да смо позвали све патриотске снаге у Србији и у дијаспори на уједињење.

Из публике је једна жена средњих година са горчином одмахивала главом и рекла : „Нема шансе, покрашће изборе, све је у њиховим рукама!“, али професор Јова је завршио поруком да ако покушају да украду резултате избора или ако спрече да нове снаге узму  учешће на изборима- онда следе масовни протести и борба за ослобођење на улицама.

Више говорника из публике дало је разне идеје и подршку протестима, јер грађани све више верују да ће избори бити намештени захваљујући томе што су медији и судство у претходном периоду окупирани па немамо како да се жалимо због неминовне крађе избора, владајућа коалиција лажира чак и анкете грађана!

Професор Јова је одговорио да само треба стрпљиво радити на уједињавању народа и покрета, странака, индивидуалаца и јавности, а да се односи снага и великих сила таквом брзином мењају да ћемо можда бити у чуду колико све може да се окрене наглавачке у наредним месецима.

„Управо зато нема места апатији, предаји и кукумавчењу: када смо преживели санкције, инфлацију, бомбардовање, продају и уништење државе, никако сада не смемо да се предамо на један корак до слободе.

И то је наш једини циљ, за који нам не треба ништа сем да се ујединимо и да се боримо за слободу, слободу, слободу!“, три пута је поновио професор Јова и завршио овај величанствени скуп уз заглушујући аплауз.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: