Подржите тужбу против НАТО пакта!

Подржите тужбу против НАТО пакта!


Покренута је интернет петиција подршке – сви заједно да тужимо НАТО.

Београд, 11.02.2012

Милан Зарић, грађанин Србије, покренуо је интернет петицију на основу које ће, када се прикупи довољан број потписа подршке, бити покренута тужба против НАТО пакта због коришћења муниције са осиромашеним уранијумом приликом бомбардовања Србије 1999. и Републике Српске 1995. године.

Зарић је у интервјуу за бањалучки „Фокус“ истакао да још увек не жели да открије ко ће да поднесе тужбу, али да чак и он, као приватно лице, има право на то:

– Без обзира на те прекршаје конвенција, ми имамо људско право на тужбу, јер нам је угрожена основа за живот. Хтели ми или не, живећемо у контаминираним подручјима а да за то нико није одговоран, и то није у реду!

Упркос овом невиђеном злочину над српским народом, тај српски народ је још и оптужен, што је апсурдно и вероватно има везе с оном изреком „напад је најбоља одбрана.“

Из тог разлога треба да предузмемо све потребне кораке да би одговорни стали пред суд правде. Знам да тај суд тренутно и није баш праведан, али то није разлог да ћутимо, јер како сви ми знамо, ћутање је знак одобравања  – наводи се у петицији.

Не постоје немогуће ствари, све је могуће ако се истрајно ради на томе, а ја нисам приметио да је неко уопште започео нешто на ову тему. Према томе они наши изговори, „ма ту се ништа не може, заборави“, не важе, јер као што рекох, нисам приметио да је неко пробао – рекао је Зарић.

Петицију, чији је наслов “СТОП НАТО: геноцид над Србијом и Републиком Српском” можете потписати ОВДЕ…

Eine Antwort

  1. Све оно што се догађало и догађа српском народу, после разарања и ликвидације СФРЈ, искључиву и најагресивнију политику према Србима води Немачка, служећи се НАТО-ом и потпомогнута немачким лобијем из САД. Изазивање сукоба, да би се нашао ралог њиховог присуства на овим просторима, активно учешће у растурању СФРЈ, којој су Хрвати посебно захвални, па их проглашавају својим спасиоцима, а затим, непосредно учешће у свим блокадам, уценама и страховитим притисцима, служећи се лажима да би се срби сатанизовали, и на крају и овај притисак на Србију, окупацијом дела њене територије, да би под немачким утицајем, већи део зависних државица ЕУ, ту територију признале као „независну“ државу косовских албанаца, претходно су ставили шапу на територију Албаније, па све што долази са те стране, а уперено је противу српскпог народа, што треба озбиљно схватити да иза тога стоје снаге Немачке. Скоро се ништа није променило, као да смо у периоду пред Други светски рат.

    Само малоуман човек, и човек без части, а пре свега онај који се увек продаје – неће стати иза тужбе противу НАТО-а.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: