Финансијска подршка Покрету у борби за бољу Србију

ПОДРЖИ ПОКРЕТ!


Финансијска подршка Покрету у борби за бољу Србију

Београд, 27.04.2011

Драги пријатељи, поштовани читаоци,

Након 12 година успешног и плодотворног рада Српског сабора Двери у невладином сектору, у фебруару ове године донели смо одлуку да на следеће изборе изађемо као независна политичка листа Двери – Покрет за живот Србије.

Уколико сте пропустили, овде се можете информисати о томе шта су Двери постигле у првој половини 2011. године, дакле за првих 6 месеци од уласка у политику.

Такав политички ангажман подразумева велике трошкове за које Покрет у овом тренутку нема – средстава.

Из тог разлога смо одлучили да јавно упутимо позив свим добронамерним људима  који могу и имају жеље да материјално или на други начин помогну спровођење визије другачије Србије за коју се Двери – Покрет за живот Србије залажу.

Никада нећемо примити ни једну донацију која би подразумевала било какво  политичко условљавање или захтев који би значио промену система вредности за које се већ дванаест година залажемо. Нити ћемо прихватити донацију којом бисмо у исто време прихватили било какав вид политичких и моралних компромиса против Србије, српског народа и сопствене савести. На тај начин бисмо урушили све оно у шта верујемо, ка чему стремимо и што јесмо.

Зато нам Ваша финансијска подршка посебно значи јер долази директно од нашег народа, као збир мањих прилога великих родољуба, што нама даје и омогућава самосталност у деловању и независност од било каквих сумњивих извора финансирања који би довели у питање честитост наше мисије.

Унапред се захваљујемо на разумевању и подршци,

Двери – Покрет за живот Србије

Како подржати Двери

Начини како можете да финансијски подржите рад Двери:

1. уплатом средстава на динарски рачун Двери
Динарске уплате

2. уплатом средстава на девизни рачун Двери
Девизни рачун

3. Путем Pay Pal система – за донације електронским путем;

4. Укључите се у пројекат 2000х500

5. финансирањем (делимично или у целини) нових бројева часописа Двери српске;

6. оглашавањем у нашем часопису или закупом рекламног простора на нашем сајту www.dverisrpske.com, једном од најпосећенијих националних сајтова (обратити се на distribucija@dverisrpske.com).

За све додатне информације позовите нашу канцеларију у Београду: +381/11-26-87-897  или путем мејла: sekretar@dverisrpske.com

Одговорни само своме народу!


Позивамо 2000 родољуба да дају месечни допринос од 500 динара за политички ангажман Покрета Двери – ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ!

Београд, 04.10.2011

Искуство савременог вишестраначја у Србији показало је да је финансирање странака и политичких организација показатељ њихове истинске утемељености у народу.

Без обзира на програме, прокламације, планове, стратегије, разна обећања и маркетиншке трикове, сваки динар који су политичари примили од страних центара моћи или тајкуна (домаћих и страних) заувек их је спречио да воде онакву политику какву су промовисали у својим кампањама.

Желећи да останемо до краја народни покрет, покрет који политику враћа народу, излазимо са пројектом 2000х500 отворено пред све Вас.

Суочени са системском опструкцијом већ дуже време, блаћењем и  прећуткивањем у режимским  медијима, за промене у Србији, за државу по мери радног, породичног човека приморани смо да се боримо герилским средствима.

Као што знате, Двери се за помоћ обраћају искључиво своме народу и желе да зависе једино од свог народа, задржавајући тако своју независност и самосталност у политичком деловању.

Због свега тога, тражимо 2000 родољуба међу 10 000 000 Срба који би били спремни да донирају Двери по 500 динара (или 5 евра) месечно.

На тај начин, били бисмо у стању да нашу борбу изведемо до краја и постигли бисмо оно што ниједна политичка опција до сада није спровела: СУШТИНСКА ОДГОВОРНОСТ САМО ПРЕМА СВОМ НАРОДУ!

Отворено предлажемо Вама, обичним, радним, вредним и породичним Србима и свим грађанима Србије: подржите нас наредних месеци, а ми Вам се обавезујемо на бескомпромисну борбу за заједничке вредности!

Како радили, тако нам Бог помогао!ДВЕРИ – Покрет за живот Србије

1. За уплате из Србије – уплата се врши преко динарског рачуна Двери, са позивом на број 2000-500.
Кликом на уплатницу погледајте детаљне податке.

Динарске уплате

2. За уплате из иностранства – молимо користите Pay pal са обавезном назнаком : за ПРОЈЕКАТ 2000 x 500

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: