Песма године 2011: Химна за живот Србије!

Незапамћен успех химне Покрета Двери – ЗА живот Србијe

Београд, 30.12.2011

Настала у октобру 2011. године, „Химна за живот Србије“, химна Покрета Двери – ЗА живот Србије постигла је изванредан успех. Без подршке медија са националном фреквенцијом, ширена само преко интернета и пуштана на локалним радио станицама само због интересовања слушалаца, постала је својеврсни хит године медијске гериле.

Само на Youtube-у, када се саберу различити канали, има око 110 000 прегледа. Такође, међу најтраженијим је српским химнама на Google-у: упит boze pravde има 545 000 резултата, а упит himna za zivot srbije 402 000 резултата. Можете је наћи на свим познатијим домаћим сајтовима за преузимање музике, а тражи се и њен текст.

Има само један разлог за то: за разлику од фабрикованих химни, попут поп навијачких песама, „Химна за живот Србије“ делује на архетип српског народа, онај архетип за који су наши културни деконтаминатори и дежурни борци за промену система народа мислили да је потиснут, уклоњен, да га се Срби стиде јер није „политички коректан“, „еврооптимистичан“, „прогресиван“, „напредан“, да „нас вуче у прошлост“, да нас чини „жртвама мита“. Е па погрешили су!

Због свега тога, „Химна за живот Србије“ није само песма године 2011. већ је и весник оног духа који ће обележити не само 2012, већ и године након тога, све до тренутка када ће евроунијатска декада бити само непријатна успомена из прошлости!

Зато, ПОКРЕНИ СЕ СРБИНЕ ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ!

„Химну за живот Србије“ преузмите ОВДЕ!

За редакцију сајта Двери,
Никола Маринковић

Химна „ЗА живот Србије“


Eine Antwort

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: