Година безумне политике да ЕУ нема алтернативу“

„Година безумне политике да ЕУ нема алтернативу“

29. 12. 2011 21:15 | Бета
mirovic dejan srs Година безумне политике да ЕУ нема алтернативу„Година иза нас је лоша за Србију због безумне политике режима“ (Фото: РТС)

Београд – Година иза нас је лоша за Србију због безумне политике режима да ЕУ нема алтернативу. Та организација нам отима 15 одсто територије и уништава наш економски, правни и политички систем, сматра Дејан Мировић, члан Председничког колегијума Српске радикалне странке.

„СРС је једина странка у Србији која сматра да постоји алтернатива Европској унији , а то је сарадња са Русијом, са којом имамо јединствени уговор о слободној трговини, какав нема ниједна земља западно од Карпата „, додаје Дејан Мировић. Он сматра да Србија треба да искористи стварање новог царинског блока са центром у Русији, јер он отвара тржиште од 220 милиона становника.

Мировић је подсетио да је ЕУ одговорна за уништавање српске индустрије, долазак европских банака које су за српске грађане увеле највеће камате у Европи, као и за лоше услове у јавним набавкама, којима се фаворизују аустријске и немачке фирме, Европска инвестициона банка и Европска банка за обнову и развој.

„Србији не припада место вечитог кандидата за улазак у ЕУ и зато она средства која се издвајају за Европску канцеларију и сличне институције, треба да преусмеримо на здравство, просвету, социјалу, пољопривреду и индустрију. Уз очување Косова и Метохије, то је програм од кога нећемо одступити ни у следећој години „, најавио је Мировић.

Повезане вести:

Eine Antwort

  1. То безумље и искључивост за улазак у комиреану и финансиском нок дауну садашње ЕУ, не би ми сметало да није на мој рачун, на рачун пореског обавезника Србије, ве да то што раде раде на свој рачун, зато треба им дати јасно на знање да у случају пропасти ЕУ или ипак наш улазак у ЕУ не буде донели све оно што ови медиокретени обећавају, Србија по аутоматизму Уговра за Улазак Србије у ЕУ, излази из ЕУ, до задњег динара сви учесници и заговореници ове лажи морају да надокнаде новчано све трошкове око уласка и самог изласка из ЕУ.
    Рачун мора да се плати, а платиће га онај ко га је и направио.
    позз. ДРАГАНешковић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: