Истина о “међународној заједници”

Самопроглашени спасиоци и глобална диктатура


Ирена Радић

Акција „спашавања“ је готова онда када буде успостављена апсолутна контрола финансија, тржишта, природних ресурса и људи!

Београд, 16.12.2011

Све је почело давне 1789. године, са Француском буржоаском револуцијом, али је  за ових, нешто више од два вијека заборављена основна порука тадашњих револуционара: „ égalité liberté fraternité “.
Уствари, ове ријечи су се данас претвориле у своју супротност, од њих је направљена крвава карикатура и орвеловска спрдачина.

Тако да слобода значи да јачи могу  слободно, у складу са сопственим интересима да тероришу слабије, једнакост, у најбољем случају, постоји у смислу „сви смо једнаки, али постоје једнакији“, братство не постоји ни између рођене браће, али је нашироко злоупотребљаван појам, нарочито када треба прикрити империјалистичке тежње  неке велесиле, према некој малој, „братској“ земљи, коју ће велика браћа између себе братски раскомадати.

Невидљива рука која управља свијетом, креатори свејтске политике, кројачи наших судбина, дуго времена обмањују нас  лажним вијестима, лажним личностима, лажним догађајима, лажном историјом, лажним циљевима и лажним интересима.

Обучени у плашт демократа и бораца за људска права, ти терористи, најближи сарадници самог Сотоне, сију смрт, страх, раскол, биједу, сиромаштво, глад и безнађе широм свијета!

Кроз вијекове, све до Другог свјетског рата велике свјетске силе су наступале готово брутално, са јасно израженим освајачким тежњама и под својим пуним именима.

Откако је извршена привидна деколонизација силници су промијенили реторику, упаковали је у оквире међународног права, у разне декларације, резолуције и конвенције, а промијенили су и име.

Створена је професионална криминална организација на свјетском нивоу, сачињена од „демократски“ изабраних представника, разноразних комесара за људска права, радних група, акционих тимова,  савјетника, међународних организација, невладиних организација, војних алијанси, мировних мисија, свјетских банки, монетарних фондова, мејнстрим медија…који сви заједно врше бруталне злочине,  звјерства над човјеком и његовим достојанством, над здравим разумом и логиком, за која, при томе уживају апосолутни и безусловни имунитет.

Убијање недужних грађана друге државе представљају као заштиту цивила, крволочне освајачке ратове  хиљадама километара од националних граница као одбрамбене, поробљавање једне суверене земље као њено ослобађање, вампирско облијетање око нафтних извора као самопожртвовану хуманитарну  помоћ.

Данас, још само највећи политички идиоти вјерују у пропали сан о Европској унији, алтруистичким циљевима УН и НATO алијансе, неизмјерној филантропији ММФ-а и Свјетске банке, хуманитарним интервенцијама и борби за демократију и људска права.

Оним, мало више освијештеним сасвим је јасно да иза свих тих флоскула стоји само једна ријеч : НОВАЦ!

Живимо у једној глобалној диктатури гдје шачица људи без образа и морала, вођена егоистичним интересима управља свијетом, далеко од малих екрана, далеко од великих политичких позорница,  далеко од очију и ушију обичног човјека.

Циљ ових свјетских разбојника је да кроз изазивање ратова, револуција, социјалних немира, економских криза,  кроз ширење нетрпељивости и мржње међу људима, ширење разних зараза и болести,  унесу страх, пометњу, збуњеност и наметну себе као спасиоце, избавиоце из тих криза.

Реклама

А затим ти, самопроглашени спасиоци, након што обезбиједе оптималан однос социјалног мира и социјалне напетости, потпомогнути домаћим плаћеним издајницима, оличеним у „демократски“ и проевропски орјентисаним представницима народа, невладиним организацијама и мејнстрим медијима, кроз један терор заглупљивања и осљепљивања домаћег становништва, опљачкају и распарчају државу, униште јој привреду и образовање, спрже националну свијест и извитопере историју… Акција „спашавања“ је готова онда када буде успостављена апсолутна контрола финансија, тржишта,  природних ресурса и људи!

Ако мислите да су ово испразне ријечи једног вјечитог песимисте, размислите:

Депресије и ратови не долазе случајно! Њихов циљ је да се изврши трансфер богатства. Наиме, новац не нестаје, не испарава, он само прелази од тачке А до тачке Б, односно из руку нас, обичних људи у  руке неколицине свјетских моћника.

Ми губимо све, они све добијају!

Та једначина је заиста проста!

И за крај, сјетимо се упозорења о опасности која свим народима и земљама свијета пријети од дивљања финансијског капитала које је изрекао амерички предсједник Томас Џеферсон:

„Ја мислим да су банкарске установе опасније за нашу слободу од читавих армија опремљених за рат. Ако амерички народ једног дана допусти приватним банкама да контролишу његов новац, те ће банке, и с њима повезане корпорације – најприје путем инфлације, потом кроз рецесију – лишити људе њихове цјелокупне имовине, па ће им се дјеца једног дана пробудити као бескућници на тлу које су њихови преци запосјели.“

Освијестимо се и изаберимо праву страну док још није касно!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: