НАЈСТАРИЈИ ЗАНАТ СВЕТА НИЈЕ ПРОСТИТУЦИЈА ВЕЋ КОРУПЦИЈА – АУТОР ДУШАН НОНКОВИЋ

НАЈСТАРИЈИ ЗАНАТ СВЕТА НИЈЕ ПРОСТИТУЦИЈА ВЕЋ КОРУПЦИЈА

И ако се ради о две различите „делатности“ може се установити да су по друштво обадве веома опасне па и погубитачне. При томе се може рећи да је проституција и поред неморалног и уништавајућег карактера по живот далеко мање опасна од корупције.
Јесте да проституција делује депресивно на морал једног друштва и да је кроз ширења сиде и других болести по животе уништзавајућа међутим, мора се уочити да поседује и неку врста социјалне карактеристике код особа које на други начин не могу задовољити своје потребе.
Корупција није само од давнина практикована па и трпљена и прећуткивана од друштва, друштвених заједница и државних институција као и држава и целих империја она је исто као и проституција латентно табуизирана и поред тога што представља по друштво државе и империје елементарну опасност а стим и по целокупно човечанство! На почетку је стајало, учини ти мени, ја ћу теби а њему нећу али то само под извесним условима, твој непријатељ је и мој ако је и мој твој непријатељ! – Тако се гомилала сила у рукама појединаца да би прерасла у велику па и не контролисану силу појединаца која функционише на истом принципу. Гомилање силе у рукама појединаца је контрапродуктивно демократији! Од оног првобитног ја теби ти мени настало је, пребиј ти мога а ја ћу згодном приликом пребити твога непријатеља или добићеш штанглу новца па ће мо обадвоје имати нешто од тога. Тако се ширила корупција а сњом и утицај појединаца а стим се ширило и индивидуелно богатство. На почетку у стоци и пашњацима да би се то све развило до данашњих кланова па све до глобалиста који данас њих триста и нешто поседују осамдесет процената свеукупног богатства земаљске кугле бушећи парама, интригама и насиљем и тамо где најтврђа бургија бушити не може! Из деценије у деценију постаје отимачина силом, ултиматима, уценама све очигледнија безскруполознија, безобразнија и безстиднија газећи по лешевима!Хитлерова доктрина из нјегових поверивих разговора је била заснована овако, цитирам:

Na jednom mestu, u toj knjizi, govori Hitler da će ne opažеno stvoriti novo oružje ali ne u smislu aviona i tenkova već u vodђenju psihološkog rata u smislu podgrizaњa i rušeњu vlada drugih država iznutra. Vlade moraju da se do te mere oslabe da bi ulazak nemačke armije bio samo završni čin bez proliћa krvi. U tu svrhu bi se moralno i materijalno podpomagale nemačke manjine u državama širom sveta a gde nema nemačkih maњina tamo bi se umesto њih podpomagale maњe opozicionе grupе kako bi slabile svoju vladu. А И У СВАКОЈ ДРЖАВИ ИМА КВАЗИ ПОЛИТИЧАРА КОЈИ БИ РАДО ДОШЛИ НА ЈАСЛЕ…
Ови данашњи освајачи света под лозинком глобализације, глобализма, крунишу своје војне походе перфиднијом тактиком од саме Хитлерове доктрине злоупотребљавајући све што им омогућава ширење своје неоколонијалне империје.
Јесте да сида хара по неким деловима Африке па и највише тамо где је Папа забранио презервате али упоређено са милион мртвих у Ираку и инвалидима и мртвима у другим земљама па и Југославији, Авганистану, Либији итд доказује да је корупција далеко опаснија и од саме сиде! Овде се поставља питање колико је умешана и злоупотребљена најмоћнија тајна организација света ЦИА да путем корумпције све већи број држава дестабилизује у сврху богађња појединаца проузрокованим и инсцинираним кризама да би на светским берзама шпекулишући акцијама односно којекаквим папирима били појединци односно чланови Билдерберг групе још богатију и још утицајнији а масе што подређеније! Нетреба занемарити да је Георг Буш био шеф ЦИА прије него што је постао Председник Америке увлачући Америку у ратове! Његов син Дабаљу Буш је постао исто председник Америке који ју је још безстидније увлачио у ратове, док је његов брат држао високу функцију код ЦИА баш у време рушења америчких облакодера у Њујорку! Па ако се узме у обзир да му је деда захваљујући тасту постао банкар који је финанцирао наоружанје СА односно прао новац за Хитлера добија се комплетна слика која осликава зашто је свет у овом стању, такав какав је! Достојанство те господе је пало испод нивоа достојанства проститутки! Постају пријатељи са терористима, трговцима насилно отетих органа па их као добре пријатеље награђују још и са државом а са друге стране изигравају моралисте и светске полицајце! Наметну се да помогну на пример Ирачком народу а последица те „помоћи“ је милион мртвих Ирачана али не мисле да се због тога извину или да промену тактику и методе или да одустану од намећања силом својих мешања у унутрашње послове суверених држава како неби народ, како искуство показује потом живео лошије него прије интервенције тих такозваних „моралиста и хуманиста“ Америке односно НАТО. Наравно да не мисле било шта мењати како неби долазило до тако погибељних животних услова које су реализовали својим мешањем и војним интервенцијама. Баце атомске бонбе на цивиле Нагасаки-ја и Хирошиме, побију на стотине хилјада  цивила и не осећају потребу да се извине! То је та „морална“ Америка која раме уз раме терориста, криминалаца и злочинаца трговаца људским органима отима Србији Косово и Метохију! Усвакој земљи којој су се наметнули па и непозвани ратом интервенисали, наводно због људских права, живео је свет вишеструко горе после НАТО интервенције него што је то био случај прије интервенције па им не пада ни на крај памети да се било коме извину за своје лажне аргументе због којих побише толико недужног свет.

Корупција ствара индивидуални капитал подиже индивидуу изнад демократије, капитал условљава силом или милом, ствара зависност а зависност колективну беду и просјачење, подпуно подвргавање а стим и подпуно губљење људског достојанства односно људског права!

НА СЛИЦИ ЈЕ ДЕДА И ОТАЦ АМЕРИЧКИХ ПРЕДСЕДНИКА ДАБАЉУ БУШ-А. И ГЕОРГ БУШ-А!  ДЕДА КОЈИ ЈЕ СВОЈИМ ПРАЊЕМ ХИТЛЕРОВОГ НОВЦА СВЕ ТО СВОМ КЛАНУ ОМОГУЋИО БЕЗ И МАЛО ГРИЖЕ САВЕСТИ! ДА ЈЕ СВЕТ КАКО ТРЕБА МОРАО БИ ТАЈ ПРЉАВИ НОВАЦ КОНФИСКОВАТИ КАКО БИ СЕ СТАЛО НА КРАЈ ИНТЕРНАЦИОНАЛНОМ ТЕРОРУ ИЛИ БАРЕМ ПРЕКИНУО ЛАНАЦ ОРГАНИЗОВАНОГ ДРЖАВНОГ ТЕРОРИЗМА НАД СУВЕРЕНИМ ДРЖАВАМА ПОГОТОВО ШТО ТАЈ ДРЖАВНИ ТЕРОРИЗАМ СУПЕР СИЛЕ СЛУЖИ НА ЖАЛОСТ, УЗ ТО СВЕ, ЗА ПРИВАТНО БОГАЋЕЊЕ ИЗВЕСНИХ ФАМИЛИЈА! ФАМИЛИЈА БУШ ЈЕ ЈЕДНА ОД НАЈБОГАТИЈИХ ФАМИЛИЈА АМЕРИКЕ А ВЕРОВАТНО И НАЈБОГАТИЈА! АМЕРИЧКИ НАРОД ПЛАЋА СВОЈИМ ЖИВОТИМА, КРВЉУ, БОГАЋЕЊЕ ТИХ ФАМИЛИЈА-КРАЈЊЕ ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ СТАВИ ТАЈ КАПИТАЛ ТИХ ФАМИЛИЈА ОДНОСНО БИЛДЕРБЕРГГРУПЕ, ПОД КОНТРОЛУ НАРОДА ОДНОСНО ДРЖАВЕ!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: