ПОЗИВ НА ПРОТЕСТ

ПОЗИВ НА ПРОТЕСТ

Сведоци смо како се у Србији већ дуже време све лошије живи. Власт покушава да нас обмане паролом како је за све крива светска економска криза. Све више људи је у Србији на граници егзистенције. Привреда, захваљујући „буразерској економији“ доведена је на руб пропасти. Млади полако губе наду у бољи живот. Садашњи властодршци су успели да обезвреде и поштени рад и академска звања и веру у „боље сутра“.

Народ полако запда у апатију. Јавља се мишљење како су све партије и странке исте и да поштен човек нема за кога да гласа. Због тога је група истинских ентузијаста и родољуба оформила Народни покрет ОТПОР СВАКОЈ ЛОШОЈ ВЛАСТИ! Жеља нам је да пробудимо народну свест. Последњих неколико месеци окупљали смо појединце и групе и организовали се путем друштвене мреже Facebook. Дошло је време да са својим захтевима изађемо на улицу и упознамо народ са нашим радом.

ОТПОР СВАКОЈ ЛОШОЈ ВЛАСТИ практично има само један циљ- формирање социјално одговорне владе! Таква влада не сме бити плод некаквих козметичких реконструкција и закулисаних унутарстраначких договора! Наш покрет се активно залаже да једино народ има право, у овим одсудним и трусним временима, бирати своје представнике.

Народни покрет ОТПОР СВАКОЈ ЛОШОЈ ВЛАСТИ није политички субјекат, већ заступник народа. Зато ћемо на следећим изборима подржати само оне странке које су спремне да потпишу Уговор са народом!

За почетак нашег јавног деловања смо одредили 1.10.2011. године!

Тога дана ОТПОР СВАКОЈ ЛОШОЈ ВЛАСТИ организује МИРАН и НЕНАСИЛАН скуп. Место окупљања је споменик Кнезу Михаилу у Београду а време је симболичан термин 11:59!

Молимо вас да информацију о нашем скупу проширите међу, својим пријатељима, рођацима, комшијама! ЈЕР МИ ИМАМО ПРАВА НА ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА!

Више информација о нашем покрету и активностима можете наћи на Facebook групи ОТПОР СВАКОЈ ЛОШОЈ ВЛАСТИ!

Uprava

Otpor svakoj lošoj vlasti

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: