Trud Članova Grupe 28. Jun se Isplatio, Čelsi Handler se Izvinjuje

Srbi iz celog sveta kao Srbi iz Srbije šokirani su komentarima komičarke Čelsi Handler i njenih gostiju. Srpske narod u dijaspori, u znaku protesta organizovao je Fejsbuku grupu “Boycott of Chelsea Handler until she apologizes to the Serbian people.” Dva komičara, Chris Franjola i Greg Proops, ucesnici njene emiije dali su svoja lična izvinjenja preko twitera. Organizator ovog protesta je Srpska Humanitarna Organizacija 28. Jun iz Čikaga.

Posle bezuspesnih pokusaja da kontaktiramo srpskog konzula u Cikagu da uruci formalnu zalbu u ime Vlade Srbije, odlucili smo da uzmemo stvar u svoje ruke. Uspeli smo da uspostavimo kontakt sa njenim menadzmentom i predstavnikom za stampu i predocili smo posledice koje ovakav ksenofobicni govor moze doneti njenoj karijeri. Sledeci korak su bili intervjui za casopise The Hollywood Reporter, The Examiner i Digital Spy da bi se skrenula paznja siroj americkoj javnosti na ovaj dogadjaj. Link: http://www.hollywoodreporter.com/news/chelsea-handler-hot-water-serbians-205147

28. Jun je mlada srpska organizacija uključena u političke, socijalne i filantropske funkcije relevantne interesima srpskog narod.

###

Kontakt:
e: 28jun.org@gmail.com
t: +630.863.1703
w: www.28jun.org

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: