“GRCKA …uskoro… XVII. – NJEMACKA … SAVEZNA – DRZAVA“?

“GRCKA …uskoro… XVII. – NJEMACKA … SAVEZNA – DRZAVA“?<<<

Grcka – Drzava sa tom koruptnom Vladom, je na rubu Bankrota a stim i Evropa: Irland, Portugal, Spanien i vise njih drugih. Masovne Demostracije u Ateni, pokazuju da je pet minuta do dvanest.

Grcka, zemlja pocetka svijetske Demokratije propada u zadnje vrijeme znatno -nemaju svoju proizvodnju a ljudi rade u citavom svijetu i dolaze kuci pod stare dane, kako da takva „zemlja stranaca“ da ne propadne?

Tako mi na Balkanu, „nase drzavice“ bez jednog bitnog znacaja u svijetskoj politici, sto mi trebamo Evropsku Uniju? Mislimo, kao „nova“ od 1991. Drzava Republika Hrvatska, slicno kao Grcka – sa vise stanovnika VAN – ZEMLJE nego DOMA da ce oni za 2-godine biti dio Evrope?

Naravno, da to nije za Hrvatsku vazno, zna se iz tog razloga – oni su vec dio Evrope – Njemacke koja privredom, Bankama, Novinskim kucama Hrvatske vladaju i sire njihov „GLOBALIZAM“ kao Nacionalno oslobodjenje?
Cak je USA preuzela sve bivse Titove vojne poligone i u tim skladistima rdjaju sada ATOMSKE – RAKETE na otoku VISU koje su morali povuci iz Njemackog grada MEMINGENA.

To sto TITO njima USA, nije dozvolio imati kod nas na Jadranu Vojne Baze tako i Rusima, to je TITOV pajdas i komunista – politicki – komesar – taj KOPIJAS – TITA, NAJMLADJI – TITOV – GENERAL – TUDJMANN odmah 1991. ucinio i tako spasio Hrvatsku od Drzavnog Bankrota.

To sto USA- NATO sada Republici Hrvatskoj placaju, za te Vojne Baze – pokriva otprilike skoro sve Drzavne sluzbene potrebe a ostatak placaju porezom Njemacki poduzetnici koji dobro u Hrvatskoj zaradjivaju sa njihovim MONOPOLOM silicno kao u Grckoj…..

Pitamo se zasto se Grcka, koja je vec jednom imala Njemackog Kralja Otta, ne pristupi ovoj Njemackoj ? Svi dugovi Grcke koje imaju kod Njemackih Banki, Njemacke Drzave, stim bi momentalno nestali a mogli bi se sa porezom gradjanja cijelokupne Njemacke sve KREDITE svesti na NULU…

Tako VLADA – REPUBLIKE – HRVATSKE za 2-godine misli se rijesiti
dugova, ako im bude gusto kao Grckoj pa se mogu osloniti na njihove stare veze NDH-a Dr. Ante Pavelica kroz TADASNJU Fasisticku osovinu HITLERA. Tad u II. Svijetskom ratu su bili suborci Hitlera i Musolinija, NEPRIJATELJI protiv svojih danasnjih „prijatelja“ – SAVEZNIKA – NATO – USA…

Ova Njemacka Vlada kao i Grcka, Portugalska, Spanjolska pa i Hrvatska nemaju vise politicku podrsku svih pucana – gradjana, tako da se problemi svijetske Krize ponovo pojavljuju i biti ce ovaj put jos vise problema koje se nama u Evropi namecu kao uvijek iz USA? Na rubu su propasti a stim i citav svijet?

KAD – CE – SE – EVROPA – PROBUDITI, RIJESITI – ZA – SVA VREMENA –
TOG – AMERICKOG – IMPERIJALIZMA – I – KOLOJANIZMA????

„Pravoslavni Grga Goldfeder – Zlatoper“
& „Dusan XIII. Weltapostel von Balkan“

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: