Председник Србије спреман да разговара са Тачијем

Политика

Председник Србије спреман да разговара са Тачијем

Nikolz Iliko | 15/12/2010 19:28

Zasto da precednice da razgovarate sa ubicom preko 300 Srba na Kosovu i Metohiji?
On je zasluzio da mu odmah sudi u Srbiji za ratni zlocin 1999 godine!

drago sundic | 15/12/2010 19:36

A sta je gospodine Tadicu sa presudom Okruznog suda u Pristini kojom je Hasim Taciu osudjen pravosnaznom presudom u kojoj je dokazano da je ucestvovao u ubistvu cetiri policajca na pruznom prelazu kod Glogovca? Sta je gospodine Tadicu sa „Belom knjigom“ iz 2003 godine koju je izdala nasa Vlada, u kojoj su navedeni svi Tacijevi zlocini? I na kraju, gospodine predsednice, sta je sa raspisqnom poternicom za Hasimom Tacijem, jeste li sve ove sudske i policijske akte anulirali? Vas razgovor sa zlocincem Hasimom Tacijem bila bi konacna izdaja najosetljivijih srpskih interesa.
Ili pod pritiskom medjunarodnih mentora sve ce te to predstaviti kao „mudru politiku koja ce nas voditi u clanstvo EU“!!!

judas priest | 15/12/2010 19:52

Znaci predsjednik je spreman da razgovara sa ratnim zlocincem bez obzira na sve,jer on je(Taci) demokrata i predstavnik naroda ozvanicen na izborima koje je,kazu izvjestaji, lazirao,a sve u cilju dobrosusjedskih odnosa.

Theodor Šljivovičky | 15/12/2010 20:13

Ovo je neverovatno. Predsednik Srbije Tadić, dovodi u sumnju rezltate istraživanja Dika Martija o povezanosti g. Tačija sa najmonstruoznijim zločinima nad Srbima. Čak niti u Evropi, koja nam je otela KiM niko više ne sumnja u zločinačku prošlost Tačija. Ko može neka razume.

Ђока Векић | 15/12/2010 20:25

Команде су из истог дворишта. Команда је одредила коначни статус договора, само да се потпише записник. Двориште се не мења, играчим исти – и, шта да раде гладни народи Србије и Албаније и све остале комшије који су као гладијатори у рингу? Да је Његош па да каже… а варварске ланце сруши. Али прах Оца Србије је одуван од новољуди. Док се не појаве нови играчи и нови глунци у другој арени.

Милош Ј. Косовац | 15/12/2010 20:30

Баш непристојна информација. Она има сасвим други доживљај када је Председник морао да одговори логично и пристојно на непристојно питање новинара. А сасвим непријатно када нам се нуди слика Тачија у сасвим другом значењу од оног који објављују ама бш сви медијуми у региону и Европи.

Srpkinja Jevrosima | 15/12/2010 21:22

U pamet se, gospodine Tadicu! Prvi put je neko u Evropi izjavio da Srbi bili zrtve. Nemojte i da se i ta zakasnjela istina okrene protiv Srba. Nije sramota biti Srbin, pa cak i onda kad zelite u EU i da zivite bolje. Posaljite sve dokaze koje nam idu korist i pomozite Diku Martiju, da ne bude na pravdi Boga ismijan. Razgovarajte sa ljudima koji nam mogu i hoce pomoci, a ne sa onima s kojima „morate“.
Tako Vam Bog pomogao – neizvinjavajte se vise nikome.

Jovan Terzic | 15/12/2010 21:22

Mislim da Predsenik treba da malo bolje razmisli o dialogu sa Tacijem. Ako posalje nekog savjetnika u redu , ali on ne bi trebao da daje legitimitet i posredno amnestira Tacija za sva nedjela koja je ucinio ili znao da su ucinjena a nije ih sprecio niti osudio.

Bianca Bianca | 15/12/2010 21:38

@Milos J. Kosovac. Vas komentar je ne samo pogresan, vec I izuzetno nepristojan. Svjetske medije su objavile sasdzaj izvjestaja, kao I osjecaje samog pisca o stidu I nemoralnosti mnogih koji vec vise od decenije prate kriminalnu karijeru g. Tacija. I navodi se cinjenica da su mnoge zemlje imale te podatke. Bilo bi vise nego pristojno da se objavi sve, a spinovanje da se ostavi onima koji za to zaradjuju place. Tadic je, kao I uvijek, brzoplet kada mu politicki instinkti ukazuju nacin da se dodvara. Mogao je barem izraziti shoji zabrinutost, I druge standardne forme diplomacije dok se ne razjasni ova situacija. Vjerujem da je ovaj izvjestaj sjedio u ladicama, Ali izgleda da su neki novi izvori na putu, pa je bolje priznati. Cemu Tadiceva zurba?

milijarder … | 15/12/2010 21:56

Predsednice.Tadicu vi jeste demokratski izgradjen
covek ne morate to dokazivat,ali da ne bih koristio
narodne izreke,nemozete uspesno braniti suverenitet Srbije nad Kosovom ako zelite skoro clanstvo u EU.Odredite se za jedno ili drugo ,necete nista manje bit demokrata niti ce put
Srbije biti manje demokratski,izaberite jednu kartu.
drugo sacuvajte u rukavu slobodno mozda da nekad proradi ali sad ne ide samo vam slabi poziciju za zelenim plisanim stolom,znate tu nemoze da se igra ako ste providni,nije vazno dali gubite ili dobijate ne stvarajte samo mucninu
ostalim igracima,a i prikrijte karte nemogu ostali
sklanjat podlede iako vi imate poverenja.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: