Народни покрет 1389 ; Подржите акцију: Не ЕУ, за државни савез Србије и Русије

Средином новембра, спонтано се (као логичан одговор на дешавања у земљи и на континенту) покреће кампања: „Не Европској унији – за државни савез Србије и Русије“, чији је циљ да се домаћој и међународној јавности представи стварно расположење грађана Србије по питању „европских интеграција“, као и да се промовише идеја државног савеза Србије и Русије. Дакле, није истина да „Европа нема алтернативу“, ако је до сада оваква теза имала упориште, више није тако – државни савез Србије и Русије не само да је озбиљна алтернатива уласку у
Европску унију, већ је и разумније, реалније, целисходније, перспективније решење. Можемо рећи: Европа је лоша алтернатива српско-руском савезу.
Позивамо све невладине организације, покрете, друштва, установе, итд, да подрже ову иницијативу. Сложно и јединствено можемо од мноштва мањих удружења изградити снажну и утицајну иницијативу. Кад ако не сад, ко ако не ми? Изнете ставове можете подржати путем телефона: 064 902 1312, односно електронске поште: jedan389@yahoo.com а можете одштампати и попунити следећи образац, а затим га као скениран документ послати на поменуту електронску адресу.
http://1389.org.rs/ne-eu-za-savez-srbija-rusija.html

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: