Поносна Србија?

Поносна Србија?

 

 

 

Јаој, шта нам то раде – БРЕ!? Опет се у свет, веома тенденциозно, шаље слика да су Срби дивљаци! И ко год види слике из Београда мора да се сложи са том констатацијом! То је за сваку осуду. Али, због чега опет? Ко то све режира!?

 

 

 

Има људи који раде нешто што је ненормално, неприродно, штетно за човечанство! У томе их нико не може спречити- да изврше самоубиство, да убију друге, да се дрогирју, да пију, да пуше…, па и да мушкарац воли мушкарца а жена шену! Али, кристално је јасно шта је нормално а шта ненормално, шта је корисно а шта штетно за човечанство. Ако неко може да докаже да је хомосексуалност нормална онда би требало да се изучава у школама, паралелно са сексуалним образовањем!

 

 

 

Свако, па и сами хомосексуалци, знају да је то што они раде – неприродно и штетно за човечанство. Због тога је тешко схватљиво да они то желе јавно да истакну, без икакве срамоте! Ма, нека их, нека раде то што раде, у томе их нико не спречава, ово је демократија! Али, немојте да децу учимо таквим накарадним стварима!!!

 

 

 

Друштвено је веома кажњиво ако неко продаје дрогу и ако се дрогира! Због тога што је то друштвено деструктивно Закон забрањује рекламирање алкохола и дувана јер је и то штетно за младе!

 

 

 

За друштво у целини, дакле – за човечанство, то што раде хомосексуалци је штетније од пушења, опијања или дрогирања. Да су хомосексуалци у већини онда би то значило пропаст света – после њихове везе нема рађања деце!, довели би до уништења људског рода!

 

 

 

Што се мене лично тиче уошште ме не интересује шта појединци раде кад су сами. Међутим, то што се они боре да ненормално програсе нормалним – никако не могу да прихватим. Због тога се и не чудим што је један број младих људи жестоко одговорио на ову параду понижења људског рода. Наравно да осуђујем рушење мог града, без обзира који је повод у питању. Али, још више осуђујем оне који су гурнули прст у око нормалним људима и православним верницима (убеђен сам и да католици, муслимани и све друге вероисповести имају исти однос према овој неприродној појави), тиме што су практично подстакли хомосексуалце, лезбејке итд да изазивају огромну већину људи који имају нормалне сексуалне односе.

 

 

 

Јасно је да је на одговорне политичаре извршен огроман притисак од стране ЕУ… да се ова Парада одржи – зарад квази демократије. Сада, после ове јавне бруке политичари пуним устима говоре да је Србија демократска земља где свако има право да искаже своју различитост (наравно, осим алкохоличара, пушача, наркомана, лопова, превараната, разних мафија…), без обзира што је било пет пута више полицајаца него хомосексуалаца. Наравно, полиција је морала да извршава наређења и чува јавни ред и мир. А шта је са онима који су то све режирали?!

 

 

 

Бранислав Бајагић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: