Дежер: Одржавање Параде поноса је важно за Србију

Komentar DN urednika Glasa Dijaspore:

Srbiji je važnije da se rešavaju prioritetniji problemi i diskriminacije! Momentalno je za Srbiju prioritet broj jedan da se zadovolje osnovne potrebe od egsistencijalnog značaja po narod pa onda da se pobrine o luksuzu i neshvatljivima paradama odvratnosti nazvanih ponosom!!!
Naj neuljudnija i najneprihvatlivija diskriminacija je diskriminirati gladni narod od bogatih trpeza političkih i ko zna kojih takozvanih elita. Odkud uzima Evropa sebi za pravo da upire prstom u našu tobožnju diskriminaciju homoseksualaca kad joj  celokupni političko-privredno-državni sistem podčiva na diskriminaciji najnižeg reda držeći masu gladnog nedužnog sveta na odstojanju od svojih bogatih trpeza.Možemo slobodno otvoriti pitanje diskriminacije pa će se ubrzo uočiti da je Evropa izvoznik diskriminacije broj jedan rame uz rame sa Amerikom.
Svet ima važnijih diskriminacija po čovečanstvo da rešava od diskriminacije lažnih ponosa. Dušan Nonković-urednik Glasa Dijaspore

Политика

Дежер: Одржавање Параде поноса је важно за Србију

Венсан Дежер

БЕОГРАД – Шеф делегације Европске уније у Србији Венсан Дежер изјавио је данас да је одржавање Параде поноса у Београду веома важно јер ће на тај начин Србија показати да у њој нема дискриминације по питању сексуалне опредељености.

„То је питање система вредности и борбе против дискриминације”, рекао је Дежер на конференцији о путу Србије у ЕУ у протеклих десет година која се одржава у београдском хотелу Континентал.

Дежер је рекао да није питање да ли ће у Београду бити пет или шест Парада поноса, већ да се покаже да у Србији постоји систем вредности у коме нема места дискриминацији.

Парада поноса ће у Београду бити одржана у недељу, 10. октобра.

Бета
објављено: 05/10/2010
  • facebook
  • twitter
  • stampanje
  • posalji prijatelju

Последњи коментари

Milena Zoranović | 05.10.2010. 20:05

Smešno je i necivilizaciski da se toj temi posvećuje toliko vremena,jer je očigledno smisljena kao i sve prevare do sada koje su uzdrmale ovu planetu.Nisu svi maloumni da veruju u tu priču.

Dragan Pavlovic | 05.10.2010. 20:18

Ukoliko ova lica nisu diskriminisana,nema potrebe za „paradom ponosa“.U slucaju da jesu,trebalo bi ovu „setnju“ nazvati demonstracijom.

Vladimir Đilas | 05.10.2010. 21:12

Pa, ako je za Evropu…

Eine Antwort

  1. Ono, čega se pametan stidi budala se ponosi. Ni malo nije čudno, zašto se ovim problemom upošte javnost bavi, sem, da je odavno ovladala dekanedcija i moralno posrnuće, a kada čovečije društvo oboli i njim ovlada vuris samouništavanja, civilizaciji nema spasa. Ljudi, koji neznaju šta će sa sobom, i kada im se um pomrači, postupaju po svom instiktu, kao što se to dešava i u životinjskom svetu. I ponašaju se tako, kao da za njih ne postoji okruženje, koje je u većiin, i stim se ne solidariše.
    Ono što nam dolazi sa zapada, a predstavlja čovekovu izopačneost, čega se, i tamo, većina stidi, nastoje da nam baš to nametnu. Što više se potežu „ljudska prava“, čovek ih sve manje ima i postaje rob tuđe izopačenosti koja mu se nameće.

    Milan amrković pisac, Beograd

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: