НОВО ИСЧИТАВАЊЕ ИСТОРИЈЕ – ГЛЕДАНО У КРИВОМ ОГЛЕДАЛУ – autor, Milan Marković Mile –

Мислио сам да се више не јављам, али ме нешто нагони да изнесем оно што осећам да се догађа, па ево тог новог коментара:

НОВО ИСЧИТАВАЊЕ ИСТОРИЈЕ – ГЛЕДАНО У КРИВОМ ОГЛЕДАЛУ

Као и у сва времена великих ломова, тако, и сада, када се ти ломови још догађају, а „победник“ подвио реп,  долази до великог притиска „мрачних сила“, које се још нису дефинисале као силе, али настоје да се прошлост брише. А да би се то догодило, потребно је извршити ревизују прошлости, прилагођавајући то садашњем времену.
Покретач је Неонацизам – фашизам, дубоко укорењен у центру њиховог настајања, који настоје да докажу, како је све измишљено у вези догађаја у Другом светском рату и, понудиће се, једно ново гледање на ту прошлост, где жртва треба свега  да се одрекне, и  призна, да није била жртва, а злочинац  мирно наметне своју лажну и искривљену слику историје, ради лажног измирења.
Ангажован је велики новац, да се лажима и кривотворењем, докаже да оно што се догодило и није се догодило. „То сте све ви измисли“. А догодило се онако како нам то, добро плаћени, новоисторичари, с једностраним погледом, то намећу и кажу: „Да је то права историја“, па ће се  свим народима испрати мозак, да би заборавили прошлост. Ствараће се историја вештачке творевине и биће наметнута свима, а творци тога, који би, требали да се тога стиде и они ту  прошлост забораве, а посебно да  учини и онај ко их, оправдано, оптужује и тражи правду, која никада није задовољена.
Управо, баш ова збивања откривају право лице будуће „праведне“ заједнице, „равноправних“ народа Европе, где се једно нуди, а сасвим се друго уграђује и ствара.
Извршиће се „праведна“ ревизија и даље прошлости, да би се додворили Турцима, који су велики савезници у НАТО алијанси и теже да буду део ЕУ, где ће Централне силе Европе, сада наћи вернијег савезника и заједнички покушати да се наметну осталима, како би омогућили да се изврши ревизија Балканских и оба Светска рата,  како би се дошло до „помирења“, и створили услови, да се губитници тих ратова, претворе у добитнике, изврши ново прекрајање историје и од  победника у тим ратовима, наплати све оно што су изгубили.  Зато им је потребан сукоб којег стварају међу балканским народима, па њих оптужују да су кривци за то, да би се креатори такве срамне политике заштитили властите одговорности за наметнути сепаратизан на овим просторима.
Посебно се настоји извршити ревизија Другог светског рата, јер се исти и није докрајчио  Део победника у том рату проузео је циљеве „поражених“ и наставио тамо где су они стали. А циљи су им се потпуно поклопили.
Као и у сва прошла времена, а посебно у време Средњег века, када су се на ломачи нашли сви мудри потези људи тог времена, Тако нас садашње време на то подсећа.
Кројачи новог времена и поретка, да би избрисали прошлост, а која их оптужује, биће спремни да попале и поруше библиотеке света у којима су депоноване књиге прошсти, да би доказали, како с њима свет настаје. Па је немцима ратни циљ, у бомбародвању Београда 1941. била Народна библиотека.
Свестан сам да ово моје гледање неће угледати дана јер је све под контролом силе која  неће дозволити да се овакви написи објављују, посебно у дневним листовима и телевизијама. Објављиваће се само оно што њима буде одговарало.
Ако ово буде уграђено у било какву књигу – остаће, а све се књиге неће моћи ставити на ломачу. А ни мало нисам срећан што нам се догоди мрачни 21. век, на самом његовом почетку, а свестан сам тога, да ће ово време и, њени негативни, кројачи туђих судбина бити осуђени у будућем времену, као што се увек и догађало.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: