U pripremi je novo izdanje casopisa InfoReview koji delom posvecujemo predstojecem Menadzment forumu jugoistocne Evrope

Postovani,

U pripremi je novo izdanje casopisa InfoReview koji delom posvecujemo predstojecem Menadzment forumu jugoistocne Evrope, koji se odrzava 16. i 17. septembra na Bledu uz prisustvo najvisih predstavnika vlada, vlasnika i direktora borda najvecih kompanija i banaka, predstavnika regulatornih tela, agencija i naucnih institucija.

Teme o kojima ce se govoriti na forumu su: promene koje uticu na liderske izazove, potraga za novom strategijom posle krize, odrzivost kao novi trend, izazovi zakonodavstva i liderstva, korporativno upravljanje, nova vizija banaka – repozicioniranje i dokapitalizacija i buducnost Evrope iz perspektive lidera na trzistu, a posebno u oblasti energetike, telekomunikacija, farmaciji,  prehrambenoj industriji, bankarstvu, osiguranju i obrazovanja.

Medju najavljenim ucesnicima su: Bozidar Djelic, Aleksandar Vlahovic, Branislav Grujic, Vladimir Cupic, Dragoljub Vukadinovic, Smiljka Mileusnic, Vuk Hamovic, Draginja Djuric….

Najavljene teme bice ujedno i teme naseg narednog izdanja Inforeview

Ukoliko zelite da i Vi date svoje odgovore na zadate teme, javite se, rado cemo ih objaviti. Istovremeno, to je prilika da Vama ili Vasoj kompaniji posvetimo posebnu paznju i zajednicki osmislimo indirektnu reklamu kao najjaci nacin uticaja na postojeca i nova trzista.

InfoReview sa preko 15 godina iskustva, danas je vazan partner najznacajnijih skupova i ekonomskih konferencija sirom Evrope. Imamo pokroviteljstvo EEIG – Chamber of Commerce and Industry iz Brisela i SEFICT – Southeast Europe Forum. Imamo preko 20.000 citalaca iz poslovnog sveta Evrope, a casopis se besplatno deli u svim poslovnim prilikama, hotelima visoke kategorije, avionima Jata…Na nasim stranicama iz broja u broj, sve je vise ekskluzivnih intervjua sa najuticajnijim licnostima privrednog i drustvenog zivota, koji su istovremeno i nasi citaoci i pretplatnici, sto nam daje visoku reputaciju i poseban status u regionu.

Vise o casopisu, uslovima i nacinima objavljivanja, saznacete na www.inforeview.biz, gde mozete naruciti i svoj besplatni primerak.

U ocekivanju Vaseg odgovora,
Srdacan pozdrav / Best Regards

Goga Tomovic, Sales Manager

Redakcija InfoReview

Zmaj Jovina 4/VI

11000 Beograd

tel: + 381 11 2620374 i 2632996

fax: + 381 2626576

mail:goga.tomovic@inforeview.biz

web: www.inforeview.bi

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: