Агенција Душа у Аранђеловцу пружа услуге помоћи у кући старијим лицима полупокретним и непокретним у виду медицинске помоћи као и у обављању кућних послова..

Агенција Душа у Аранђеловцу пружа услуге помоћи у кући старијим лицима полупокретним и непокретним у виду медицинске помоћи као и у обављању кућних послова..

Располаже са поузданим неговатељицама и стручним медицинским кадром..Такође пружа услуге и чувања деце, тако да родитељи у току дана могу без бриге да обављају своје послове…

Послови се обављају на територији Аранђеловца Тополе и Младеновца..Све услуге се плаћају по сату..

Цена рада једног сата је 350 динара…..

Контакт телефон 063 8 321 190 Душка

Eine Antwort

 1. SIT SONORA INTERNATIONAL
  PARS ELECTRONICS
  WHOLESALE PRODUCTS & SERVICE REPRESENTATIVES
  4800 S. Alma School Road
  Suite # 1067/ Chandler, Arizona 85248 USA
  sit@exportrade.biz
  http://www.innovations4biz.com

  Postovana gospodo,

  Razvijanje i primena KVANTNE MEDICINE je vec sadasnjost a u buducnosti ce biti osnov u tretmanu kako ocuvanja dobrog zdravlja tako i relativno brzog i sigurnog ozdravljenja.
  Kvantna medicina je na udaru SVETSKE FARMAKO MAFIJE jer nudi alternativu za stvarno ozdravljenje po relativno veoma niskim troskovima.
  O ovome mozete se detaljnije informisati putem interneta o primen aparata i metoda za poboljsanja stanja celije zivih organizama i unistavanje patoloskih mikroorganizama..
  – naseg genija Nikole Tesle koji je svojim aparatom i strujama izlecio i Edit Pjaf
  – doktora Edmonda Rife-a i njegovih biorezonantnih frekvencija i spiskom bolesti,
  – doktora Crane-a sa dodatnim spiskom frekvencija doktora Rife-a,
  – drs.William Lyman and Steven Kaali (1990 god. Univez. Albert Anstajn NY )
  – doktorke Hulda Clark sa ZAPPER aparatima,
  – dr Lakhovsky sa modernim aparatom za tretman obolelih skupom frekvencija zdravih celija
  Internet omogucuje da se ljudi informisu o uspesima alternativne medicine primenom Kvantne nauke i preduzmu mere za svoje zdravlje.

  APARAT EGBF PARS N5 – PRIMENA KVANTNE MEDICINE
  Ljudsko telo je čudestan bioelektromagnetski sistem. Ovaj sistem je jedinstven u programu i funkcijama sto znaci da je harmonican. Ispravno funkcionise samo u ravnoteznom stanju spoljnih uticaja i unutrasnjih prilika u organizmu. Naš zadatak je da očuvamo telo u harmoničnom stanju i da time osiguramo zdrav život.
  Istraživanja su pokazala da je ljudsko telo bioelektromagnetski sistem sa centralnim upravljanjem.
  Ovakav bioelektromagnetski sistem skladno funkcinise sa zdravim celijama koje su osnov sistema. Komunikacija se obavlja signalima odredjenih frekvencija.
  Medjutim,ovakav sistem je ranjiv.
  Uticajima spolnih nadrazaja ( stresova razlicite prirode) ili prodorom mnogobrojnih parazita ( bakterija, bakcila, virusa i dr.)
  Zadatak IMUNO SISTEMA je prmanentna i vrlo slozena borba sa svim tim uticajima koji remete sklad bioelektromagnetskog sistema i komunikacija u organizmu.
  Upotreba kontrolisanih, niskofrekventnih jednosmernih električnih struja kod uspostave harmonicnosti zbog posledica različitih bolesti i povreda je dobro utvrđena i objašnjena.
  Ćelije zdravog ljudskog organizma imaju potencijal između -70 i – 90 milivolti. U tom području su apsorpcija hranljivih materija i lučenje toksina efikasni. Negativan potencijal opterećene ili oštećene ćelije pada na nivo od – 10 do – 30 milivolti ( celija tada umire), što uzrokuje slabu apsorpciju hranljivih materija i slabo lučenje toksina. Takvi uslovi mogu da se razviju iznenada, kao posledica nesreće, ili polako, kao rezultat stalnog taloženja pozitivnih iona zbog uticaja modernog načina ishrane, stresnog načina života i zagađene okoline. Ako je poremećena energetska ravnoteža tela, to treba da se hitno preduzmu mere za popravak stanja.
  Zadatak aparata PARS N5 je unistavanje stranih i stetnih parazita na bazi generisanja rezonantnih frekvencija tih parazita pod cijim dejstvom bivaju unistene. Ovim se u mnogome olaksava dejstvo imuno sistema u kontroli i zastiti organizma.
  Ako se zdravlje ne popravlja u predvidjenom roku upotrebom ovih aparata verovatno da je u telu unesena kriticna koncetracija teskih metala, u tom slucaju ZEOLIT mineral moze pomoci.
  Strujni impulsi niskog intenziteta aparata PARS N5 i svojim elektromagnetskim poljem dosežu duboko u ljudsko telo. Upotrebom PARS N5 tri puta na dan, kroz sedam ili vise dana, može vas očistiti i od svih populacija stetnih parazita.
  Imuni sistem organizma potpomognut sa ovakvim strujnim impulsima postaje mnogo efikasniji u ocuvanju zdravlja.

  Frekvencija zdravih celija je daleko iznad frekvencija aparata PARS N5 tako da na njih nema uticaja.
  Pošto u doba ( tridestih godina proslog veka) Nikole Tesle i dr. Rife-a nije postojala digitalna elektronika njihovi aparati su proizvodili signale sa sinusoidalnim frekvencijama. Kvadratni signali, kakvi se koriste u digitalnoj elektronici, proizvode i vrlo veliki broj harmonika. To znači da će generisani signal određene frekvencije koja ubija tačno određeni virus ili bakteriju istovremeno ce ubijati i mnoštvo drugih pomoću harmonika te frekvencije. Time se frekvencijski generator dr. Rifea znatno pojednostavljuje jer više nije potrebno imati precizni generator frekvencije i tablicu frekvencija za određene parazite, a uz to, nije potrebna stalna ručna promena frekvencija da bi unistili što više parazita.
  Primenjujuci otkrice i radove svetskih autoriteta, preduzeo sam konstrukciju aparata u kojima se nalaze biorezonantne frekvencije patoloskih mikroorganizama koji su izazivaci mnogih obolenja. Unistavanjem istih dirktno pomazemo IMUNO SISTEMU da uspesno uspostavi narusenu zdravstvenu ravnotezu.
  U koliko ste zainteresovani Spisak bolesti i frekvencija doktora Rife-a moze te dobiti kao i informaciju o aparatu za spontanu reemisiju organizma pod nazivom EGBF PARS N5 UNI.
  Takodje, procitate o JEZGRIMA IZ KOSTICE SLJIIVA ILI KAJSIJA U KOJIMA SE NALAZI VITAMIN B17 VRLO EFIKASAN PROTIV KANCEROZNIH CELIJA.
  O tome vise na: http://www.plemic-komerc.com
  Za eliminaciju teskih metala primenite ZEOLIT mineral ( apoteke Srbija) prema prilozenom uputstvu.
  Moja je namera da pokusamo pomoci obolelima od mnogih pa i opakih bolesti i prevenciji da do obolenja ne dodje na moderan nacin primenjujuci saznanja iz oblasti KVANTNE MEDICINE i ELEKTRONIKE
  Napomena, realizovani aparati:
  – PARS N5 Uni(verzal) je za unistavanje uzrocnika 465 vrste obolenja
  – PARS N5 MS je samo za uzrocnike Multiple Sclerosis
  – PARS N5 H je samo za HIV i HEPATITIS A,B i C
  – PARS N5 C je samo za maligna – cancer oboljenja
  – PARS N5 IS inicijator i stabilizator IMUNO SISTEMA
  Autor projekta EGBF PARS N5
  Dr Slavko Radosavljevic, dipl. ing.
  Tel. 34 952862991
  pars30@hotmail.com
  SKYPE…slavko.radosavljevic
  http://www.innovations4biz.com
  http://www.plemic-komerc.com

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: