ЛИЦЕМЕРЈЕ НА ДЕЛУ

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА ДЕЛУ

Тренутне закулисне игре Западних душебрижника нису од јуче. Покушавамо да се додворимо врхушки ЕУ, али јој никако не смемо рећи да су нас бомбардовали. А управо наша дипломатија у овом тренутку би морала да се и овим служи, баш како се и они служе уценама. Па и ово што данашња Политика објави под насловом „Да ли Србија без подршке ЕУ иде у Њујорк“. Ја бих овом додао, не само да се иде без подршке(коју сигуро нећемо имати), већ у УН треба казати праву ствар, да је већи део чланица ЕУ учествовао у агресији на Србију и да та агресија дуго траје, а да је сукоб окончан Резолуцијом СБ 1244, па сада, те агресивне силе Запада, сврстане у НАТО алијанси, покушавају да  изиграју и поново деведу Србију у подређени положај и ако су јој „само“ отели њену Јужну покрају Косово и Метохију и тамо су као окупатори.
Не треба дозволити да се догоди случај из периода Другог светског рата, када је италијански окупатор, ту исту порајину припоијо Албанији, а сада нови акупатор настоји, изигравајући Међунородно право, да од Србије отме ту Покрајину и, под својим патронатом ствара квази државу на тој територији, поклањајући Албанцима још једну државу. То очито говори чији су главни интереси.
Па ако је становништво Косова и Метохије водило ослободилачку борбу против окупатора, а та ботба била легитимна, па је ту територију ослободло, што је по завршетку рата и признато Међународним уговорима, и та територија је припала Србији.
Све док се слови, да је територија Косова и Метохије под окупацијом и, да се окупационе  трупе тамо налазе, биће и легитимно право становника те територије да се боре против окупатора до ослобођења, без обзира свидело се то некоме или не.
Српски народ једном за свагда мора расчистити са лицемерним „пријатељима“, јер никада неће бити слободан уз њихову „помоћ“.
Зар нас прошлост није томе научила?!!

M

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: