Власник „Балкантурса” пронађен мртав

Хроника

Власник „Балкантурса” пронађен мртав

Полицијски увиђај испред туристичке агенције у Врању (Фото РТС)

Врање – Власник Туристичке агенције „Балкантурс”, Власта Станојковић, из села Дубница код Врања, пронађен је мртав у просторијама агенције, саопштила је портпаролка Вишег суда у Врању Мирослава Ристић.

„Властимир је, с прострелном раном у пределу главе, пронађен мртав у својој агенцији. Поред њега је пронађен и пиштољ на основу чега се претпоставља да је реч о самоубиству, а о појединостима ће се више знати после обдукције коју је наложила истражни судија Вишег суда у Врању Нада Човић”, казала је Ристићева.

Туристичком агенцијом „Балкантурс”, чије су просторије у хотелу „Врање” у центру града, и власником Станојковићем, јавност у Врању и локални медији интензивно се баве последњих двадесетак дана. „Више врањских породица је власнику агенције Власти Станојковићу унапред платило целокупне износе за аранжмане у Грчкој. И уместо да на годишњем одмору уживају у чарима Лептокарије, дочекали су их Грци непријатном вешћу да агенција за њих није ни резервисала, а камоли платила аранжмане”, пишу новине „Врањске” у броју од четвртка.

До Станојковића се последњих дана није могло доћи, а од прекјуче је на вратима агенције било обавештење да је она затворена, а да је власник у Грчкој.

Према подацима Народне банке Србије, сва три рачуна Туристичке агенције „Балкантурс” су у блокади због принудне наплате.

Танјуг

објављено: 24/07/2010
  • facebook
  • twitter
  • stampanje
  • posalji prijatelju

Последњи коментари

Ljiljana Tatic | 25.07.2010. 01:15

strasno. Ljudi ne mogu da izadju na kraj sa ogromnim drzavnim nametima pa ulaze u minuse, nadajuci se da ce resiti problem koji ne moze da se resi. Banke umesto da pomognu privatnicima da odrze likvidnost, samo drzavi daju pare (za repo obveznice) i privilehgovanim korisnicima dozirano . Preduzetnici i male firme su prepusteni sami sebi, a ne mogu mesecima da naplate svoju robu ni svoj rad i za to niko ne odgovara. Jadna li si Srbijo. Sta je nekoliko hiljada (ili desetine hiljada evra) u odnosu na zivote koji nestaju svakodnevno iz ocaja i nemoci pred egzistencionalnim problemima; u odnosu na milijarde koje se kradu iz drzavne kase. Nasa vlast isplacuje pomoc drzavnim sluzbenicima, koji imaju sigurnu platu umesto da pomogne sirotinju bez posla koja cini skoro 50% radno sposobnih gradjana Srbije, a banke daju pare onima koji ih vec imaju ili onima koji su vezani za partije na vlasti (pa su u obavezi da odredjenim procentom provizije finansiraju partije)…

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: