Redakcija Satelitskog programa RTS-a emituje povodom osnivanja Skupšine dijaspore i srba u regionu veceras 18:45

Redakcija Satelitskog programa RTS-a emituje povodom osnivanja Skupštine dijaspore i Srba u regionu veceras u 18:45, specijalno i produženo izdanje emisije „Srbija na vezi“. U emisiji ce, kako najavljuje RTS, govoriti ”delegati Skupštine i ostali ucesnici ovog znacajnog dogadaja.”

Kablovska i satelitska televisija Kopernikus emituje veceras takode vanrednu emisiju ”Matica i rasejanje” i u njoj takode govore delegati Skupštine i drugi.

Ovaj serijal TV Kopernikusa o Matici i rasejanju, emituje se svakog prvog cetvrtka u mesecu u 22:00 a kasnije se reprizno emitujena, za sada, na 23 lokalnih Televizija u Srbiji.

Zbog vecerašnjeg direktnog prenosa ”Suncevih skala”, gde ce se predstaviti nove muzicke zvazde, emisija ”Matica i rasejanje, se emituje oko 23:00, odnosno direktno posle prenosa iz Herceg Novog.

Onima koji ne žele i ne prihvataju da budu jednostrano, selektivno ili neosnovano informisani, predlažemo da pogledaju i emisiju RTS-a ”Srbiju na vezi” i vanrednu emisiju „Marica i rasejanje”, na TV Kopernikusu.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: