Удружење НАШИ упозорава јавност да је Министарство Вера Републике Србије у регистар верских заједница уписало деструктивну секту „Јеховини сведоци„

Удружење НАШИ упозорава јавност да је Министарство Вера Републике Србије у регистар верских заједница уписало деструктивну секту „Јеховини сведоци„. Под притисцима ЕУ и НАТО, а све зарад учлањења у ЕУ аутошовинисти из Владе Србије покушавају да униште и сломију дух народа тако што ће разне секте и квази ралигиозне заједнице крстарити Србијом, проповедати лажи и узимати душу наше омладине. Ако се настави слепо извршавање налога које нам намећу евроатлантски окупатори ускоро у Србији можемо очекивати и „ЦРКВУ САТАНЕ„ која слободно постоји у САД и многим европским државама. После упропашћене војске, распродаје државне територије, економског слома државе, давања права хомосексуалцима, ударац на духовност је  завршни чин уништења српског народа.
ИНФО СЛУЖБА
НАШИ

Prihvaćen zahtev za registraciju Jehovinih svedoka

BEOGRAD – Ministarstvo vera Srbije usvojilo je zahtev Jehovinih svedoka da se ta organizacija upiše u Registar crkava i verskih zajednica.

– To znači da su Jehovini svedoci sada zvanično priznati kao verska zajednica u svim zemljama u okruženju, kao i u svim zemljama EU. Srbija, takođe, nastoji da postane članica EU. Odlukom da upiše Jehovine svedoke u Registar crkava i verskih zajednica, Ministarstvo vera potvrđuje višedecenijsko postojanje i aktivnost Jehovinih svedoka u Srbiji – navodi se u saopštenju.

Kako kažu u ministarstvu, registracija Jehovinih svedoka stupila je na snagu 8. februara.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/drustvo/glas-javnosti-28-02-2010/prihvacen-zahtev-za-registraciju-jehovinih-svedoka

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: