„Protiv koga Srbi sa Kosmeta treba da se bore? Protiv siptara, Amerike/NATO- a ili Tadiceve vlade? B.“

27 02 2010
Питали сте:
„Protiv koga Srbi sa Kosmeta treba da se bore? Protiv siptara, Amerike/NATO- a ili Tadiceve vlade? B.“
Мој импровизовани, кратак, одговор гласи:
1.    Срби и Р. Србија морају да се боре за своја права: слободу, независност, самосталност, територијалну целину и поштовање Р. Србије одређене њеним Уставом, засновано на истини.
2.    Срби и сви њихови пријатељи, пре свега сви држављани Р. Србије као оснвни носилац  уставности законитости Р. Србије, треба без даљег одлагања да:
а.    разреше председника Тадића функције и положаја председника Р. Србије (додатак чије је потписивање у току),
б.   разреше Владу,
в.   разреше Народну скупштину
мирнодопски потписивањем захтева за опште изборе (од општинских до парламентарних и председничких избора), јер су на противуставан начин дошли на власт и њу противуставно непрекидно извршавају.
3.  На изборима треба држављани Р. Србије да изаберу људе који својим досадашњим животом, радом, својим знањем и својим способностима, својом приврженођћу Србском народу, његовим пријатељима и Р. Србији дају највеће гаранције да ће оправдати народно поверење за:
– политичко, државно, економско, финансијско, културно, војно, образовно, еколошко, и здравствено ослобађање Србског народа и Р. Србије почевши од Срба на Косову и Метохији, и од Косова и Метохије.
4.  Молба свим државама с којима Р. Србија има сада дипломатске односе, а за које њихови представници изјављују да признају окупаторку противуставну „Државу `Косова` “ да у року од три месеца обавесте председник Р. Србије да ли признају Р. Србију одређену њеним Уставом, и ако је признају да то потврде делом тако што ће имати само једну амбасаду на територији Р. Србије одређену њеним Уставом и помоћи Р. Србији да мирнодопски успостави свој суверенитет и слободу свих својих држављана на Косову и Метохији.
5.    Прекид дипломатских односа са сваком државом која после истека тог рока не признаје Р. Србију одређену њеним Уставом.
6.  Продубљавање и развој пријатељских државних, економских, финансијских, војних, културних, образовних, еколошких, здравствених и туристичких односа са сваком државом која признаје Р. Србију одређену њеним Уставом и једнака права Србском народу као и свим другим југословенским народима на територији СФРЈ, која поштује истину о Србском народу и његове националне вредности.
Љубомир Т. Грујић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: