GENOCID NAD SRBIMA pod naslovom „SA BOGOM I FAŠISTIMA“- reči su nemačkog eksperta po pitanju katoličke crkve, Vatikana, Pape-videointervju u kome govori o umešanosti katoličke crkve u genocid nad srbima!

http://www.youtube.com/watch?v=fwOYhE7pii4

Da nebi niko mogao reći, kad je reč o genocidu nad srbima da nije znao, postavljam ovaj film Karlhajnc Dešner(Karlheinz Deschner) nemačkog eksperta koji govori u ovom filmu (http://www.youtube.com/watch?v=Bfb9QQhUuSI) o genocidu nad srbima. I ako je film prikazan na, TV, jednom kanalu nemačke televizije bez najavljivanja gledala ga je milionska publionska.

Radi se o poznavaocu katoličke crkve koji je posvetio naučni rad od hiljadu i četirsto stranica Papama i njihovim nedelima odnosno umešanosti u zločin genocida nad srbima! Zato je i naslov izabrao, Sa bogom i fašistima! Taj ekspert, naučnik i književnik nema niti ono“ Ć“ u svom imenu da bi mu se mogla prebaciti srpska pristrastnost“ Po njegovim izvorima, u hrvatskoj je prije drugog svetskog rata živelo tri miliona hrvata, dva miliona srba i pola miliona drugih. Vatikan je podržao pavelića ukazujući mu najviše počasti i ako je bio od dve države, Srbije i Francuske tražen zbog zločina,  ubistva srpskog kralja i francuskog ministra spoljnih poslova zbog čega je osudjivan dva puta na smrtnu kaznu. Pored toga što je u zagrebu „kovao Hitlera u zvezde“ govoreći pred masama naroda u Zagrebu da je Hitler najbolji i najveći sin nemačkog naroda pozvao ga je Papa Piost u Vatikan, prostirući mu crveni tepih, ukazujući mu najviše počasti katoličke crkve da bi mu pružio i pomoć u naoružanju. Po rečima autora,  je potom nastalo mrcvarenje nad srbima koje nipočemu ne zaostaje iza srednjovekovnog krvoprolića u pohodu krstaskih ratova!( Tu bi lično dodao da su srbi sad svedeni na beznačajnu manjinu u Hrvatske i da se i na tu manjinu vrši pritisak kako bi se pokatoličila! DN)

Ovaj videofilm prikazuje i istorijski dokumentarni materijal kojeg bi se civilizovani svet trebao pridržavati kako im se sutrašnje generacije nebi stidela zbog njih. Taj film pruža priliku da svako dozna istinu o genocidima na Balkanu kako niko nebi mogao sutra reći da nije ništa znao o tome- kad se govorilo bez ikakve naučne osnove da su srbi izvršili genocid u SREBRENICI i drugde na Balkanu. Ko govori o genocidu u Srebrenici je ne samo nepismen, ne obrazovan i neinformisan već je i zlonameran ne ustežući se niti od toga da vredjau srbe na najpogrdniji način!

Dušan Nonković-urednik GD

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: