АРАНЂЕЛОВАЦ БРУЈИ – ВЛАДА ПЕРЕ СВОЈ ПРЉАВИ ВЕШ У ГРАДУ ПОД БУКУЉОМ

ВЛАДА  ПЕРЕ  СВОЈ  ПРЉАВИ  ВЕШ

У ГРАДУ ПОД БУКУЉОМ

Недавно актуелна власт Радикала, у граду под Букуљом страдала је 4.јуна 2009.г када је на правди Бога ухапшен др Радосав Швабић  ( извор Б92 и Тањуг ), а за то нам сада сведоче његови правни докази, да је штитећи аренђеловчане од диктатуре Бориса Тадића био здравствено угрожен и у притвору од 48 сати, а сада је на слободи по божијој правди. Наравно да је сметао огранку Тадићевих тајкуна.. Убрзо затим у законском року од неколико месеци аранђеловачку Општину су запосели Тадићеви тајкуни, како би овај народ још више довели до просјачког штапа..

Приватна компанија “ПЕШТАН” из Аранђеловца бави се прерадом пластичних маса, ПВЦ-а, полипропилена и полиетилена, од којег се праве пластичне цеви свих профила.. Да би одговорио високим захтевима европских стандарда, „ПЕШТАН» улаже знатна средства у модернизацију и аутоматизацију опреме како би се што боље носио са конкуренцијум на тржишту. Ова компанија упошљава већи део радно способног становништа општине Аранђеловац и може се са сигурношћу тврдити једина је још фирма, која пружа парче хлеба гладим аранђеловчанима.

У Аранђеловцу су до пре неколико година функционисала бројна предузећа као што су „ Конфекција-Рудник“, „ Штампарија –Напредак“, „ Венчац-Карбон“, индустрије „ Шамот“ и „ Феп“, погон светског бренда минералне воде „ Књаз Милош“, која су назовимо тако ситуацију у којој су се нашле поменуте фирме неуспешна њихова продаја и приватизација из руке у руке, за последицу имала отпусте бројних радника системом просте елиминације, док већина ових предузећа су правно почела и да се губе негде у папирима корумпиране власти Србије. Да би таква власт господина Тадића била добро ситуирана, морала је да прибави одређене ситне тајкуне, како би даље ведрила и облачила на појединим локалитетима и грабила и последња радна места у појединим фирмама па макар и она била од приватних предузећа, као што је и „ Пештан“ Аранђеловац.

Један од Тадићевих добрих цурица је тренутно на челу Општине Аранђеловац и ових дана пере свој прљави веш, јер је управо он пре неку годину водио ово предузеће у финансијском погледу, па сада жели као и свака добра тадићева снајка, што пре да се докаже по „ доброти“, како се не би открило то колико је исти дотични господин зрео да он треба да буде ухапшен , за подметнуте и остављене проневере у предузећу „ Пештан“ уколико уопште постоје или је то прање веша само политичка фарса која је део имиџа који господин гради, собзиром да је својевремено и био протеран из истог предузећа, због лоших ствари које је ту радио.  Наравно, сложићете се  да места нема  ту да буду хапшени они који хране хлебом аранђеловчане у једином предузећу које још увек  се бори и  ради у Аранђеловцу, упркос наметима лоше власти у Србији. Да поменемо и то да дотични гос В.Гајић, који тренутно води Општину Аранђеловац је оставио сигурно удела и у лошој приватизацији коју је имало сада приватизовано предузеће „ Књаз Милош“ јер су бројни људи остали без посла, а иста фабрика воде полако смањује обим пословања, а све је почело од времена када се дотични ту нашао на пословима финансијског газдовања још до тада државне фирме..

Главни човек ступио је ал надамо се сасвим привремено на чело аранђеловачке општине највероватније, са жељом како би себи осигурао доживотну власт, што му се не сме дозволити.. Иначе исти дотични зна да поред тога што треба да изгледа као уредан и чист, уколико добро опере свој веш који је оставио у предузећу „Пештан“ требаће му и довољан број присталица који ће га подржати на предстојећим изборима. Е ту је управо оно што свим аранђеловчанима треба да је довољно јасно, а то је да циљ садашње актуелне власти на нивоу државе, која се спроводи на локалу, је тај да деорганизује радне људе. Заправо тадићевци  водили су се старом ђаконијом, да уколико реформирају већа предузећа, људи ће постепено да се деорганизују и биће заокупљени сопственим преживљавањем и неће бити сложног окупљања и веће бојазни за оповргавање  њихове власти..Узмите на пример чињеницу кад би Ви на пример окупили 300 људи одједном колико је радило само у једној од поменутих фирми у оквиру само једне фирме, па помножите са укупним бројем фирми које су некада радиле и крените у промену постојеће власти, доћићете до цифре од најмање 1500 људи који би стали испред неког човека. Ово је само један од страхова наших демократа. А када оставе јадне људе без посла и за то окриве друге па их сместе у затвор, примера ради, фирму доведу до стечаја, исти напаћени гладни људи доћиће да их моле за парче хлеба у Општинским леглима, а исте Демократе ће рећи нема хране у овим нашим заједничким јаслама, или ће наћи по коју мрву хране за сиротињу и на тај начин ће обезбедити ако не сигурне оно потенцијалне гласаче на предстојећим изборима.

Признајем да нисам експерт у политичким махинацијама, али уколико нешто знате више од овога овде изнетог слободно наставите причу, даље, бар једним Вашим коментаром, јер на Гласу Дијаспоре Ви имате право на мишљење..

ВАШ  ВЕРНИ СТАНЕ

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> Bloggern gefällt das: