Митрополиту Амфилохију прете због цитирања текстова Светог Писма

Митрополиту Амфилохију прете због цитирања текстова Светог Писма

Објављено: 29/09/09 Аутор: Петар Петровић

Усвајањем апсурдног закона против дискирминацијe, парламент Србије је заштито права хомосексуалаца и чланова нецивилизациских, сатанских секти у Србији, али је угрозио права српског православног народа Србије, иако је поменути народ већински и једини конститутативни народ Србије.

Да је моја константација тачна у прилог говори и чињеница да је пре неколико месеци у Београду јавно ухапшен Жељко(непознато презиме), због цитирања једног дела текста из псалмана,на једном од београдских тргова.

Митрополит Амфилохије

Затим је насилно, мучки спроведен у МУП где је био према тврдњама сведока, заточен десет дана. У јавности још увек није познато, дали је заточен судском одлуком или насилно.

Данас Саша Гајин, члан Комитета против дискриминације, јавно позива владу Србије да се Његовом Преосвештенству Владики Амфилохију суди због цитирања текста Св.Писма , поводом покушаја хомосексуалаца из Србије да организују нецивилизациско и антихишћанско шетање београдским улицама.

Саша Гајин, тврди да би Његово Преосвештенство Владика Амфилохије, требао бити кажњен казном од три године затвора, због јавног цитирања текста Новог Завета, у којем стоји :

-дрво које плода не рађа, сече се и у огањ баца,

приликом давања јавног мишљења и става у вези припрема за одржавање такозване “параде поноса”, и због повлачења паралеле Његовог Преосвештенства Владике Амфилохија, измећу инсистирања хомосексуалаца Србије, против воље већине становника Србије, да организовано полунаги или сасвим наги, шетају улицама Београда, са оним што се историски десило пре неколико векова у градовима на Блиском Истоку, Содоми и Гомори избог чега су блудни и перверзни становници ових градова, потпуно уништени природном катастрофом .

Због учесталих напада од стране атеиста и сатаниста, који живе у Србији, на православне хришћане Србије, па чак и високо свештенство СПЦ, и злоупотребе закона против дискриминације, у Србији се хитно мора покренути инцијатива од стране православних верника, као и верника свих других религиских деноминација, и свих осталих становника Србије, који поштују српску хришћанску традицију и културу, којом ће се од владајуће администрације Србије, Врховног Суда Србије и Скупштине Србије, захтевати ревизија поменутог закона.

Аутор: Петар Петровић
Хришћански Сабор Србије

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: