Kroz rat i prevaru došlo je Rimsko papstvo na vlas kroz laz i prevaru održali su se na njoj… O papama, sta kaze jdan od najvecih Nemackih istrazivaca katolicke crkve, Pisac Deschner koji je na tu temu napisao knjigu od hiljadu i cetiri stotina stranica!

Kroz rat i prevaru došlo je Rimsko papstvo na vlas kroz laz i prevaru održali su se na njoj…Ovaj film je prikazan 1994 na četvrtom kanalu nemačke televizij a gledalo ga je više od dva miliona gledalaca. Tu se vide i orginalni snimci kralja Aleksandra a i dokumentacija o Paveliću  koji je u odsutnosti bio dvostruko osudjivan na smrtnu kaznu, od Francuske i Jugoslavije zbog ubistva Kralja Aleksandra i francuskog ministra spoljnih poslova da bi ga papa  Piost dvanajsti, po dolasku Hitlera na vlast, pozvao na audenciju prostirajući mu crveni tepih počasti. Taj isti Pavelić je držao govor u Zagrebu gde je nazvao Hitlera najvećim i najboljim sinom nemačkog naroda. Tada je Pavelić preuzeo vlast u NDH nad tri miliona katolika, dva miliona srba i pola milona muslimana. Posledica tome je bio rat koji po ničemu nije zostajao iza srednjovekovnih krstaških ratova sto je vodilo skoro do podpunog istrebljenja srpskog naroda na tim područjima.

Eto to kaze a i više od toga, jedan nemački istoričar katoličke crkve a ne srbin pa neka svako sebi donese svoj sud (To kaže knjizevnik i istoricar Deschner u ovom video filmu, koji je slučajno gledan od više od dva miliona gledalac jer su svi mediji odbili da najave tu misiju):
Clip downloaden (mit Rechtsklick – „Ziel speichern unter…“)

Delimično preveo, Došan Nonković-urednik Glasa Dijaspore

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: