ТУЖИЛАЦ РАДОВАНОВИЋ МРЗИ ПИГМЕЈЕ!

Српски народни покрет 1389

Улица Стевана Марковића 8

Београд – Земун

www.snp1389.rs

064 12 13 931

ТУЖИЛАЦ РАДОВАНОВИЋ МРЗИ ПИГМЕЈЕ!

Српски народни покрет 1389 захтева хитну смену Републичког јавног тужиоца Слободана Радовановића јер шири расну мржњу према Пигмејима. Сматрамо да је недопустиво да се на тако важној функцији налази човек који презире један читав народ само зато јер нису исте висине као он.

Ово је одговор Српског народног покрета 1389 на лажи које је Радовановић изрекао преко ТВ Б92 тврдећи да наша организација распирује мржњу према неистомишљеницима, ксенофобију, хомофобију и залаже се за протеривање људи који нису исте вере и нације као ми.

Српски народни покрет 1389 захтева од Радовановића да под хитно обавести јавност колико је активиста СНП 1389 осуђено због верске, расне и националне нетрпељивости или насиља над неистомишљеницима.

Једине судске пресуде против активиста СНП 1389, до последњих хапшења, изречене су у мају 2007. и то због лепљења плаката Булевар Ратка Младића али су убрзо укинуте. На основу чега Радовановић мисли да забрани рад Српског народног покрет 1389 када ни један наш активиста није осуђиван због дела која нам пребације?

Српски народни покрет 1389 сматра да је Радовановић лош тужилац али јако добар лажов. Због свега овога и због тога што Радовановић распирује мржњу према Пигмејима захтевамо да под хитно буде смењен!

Информативна служба СНП 1389

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: