СНИМЦИ РУШЕ ПРЕСУДУ!

Српски народни покрет 1389

Улица Стевана Марковића 8

Београд – Земун

www.snp1389.rs

064 12 13 931

 

 

СНИМЦИ РУШЕ ПРЕСУДУ!

 

 

Адвокат Мише Вацића Иван Младеновић данас је уложио жалбу на одлуку којом је портпарол Српског народног покрета 1389 осуђен на 30 дана затвора и одмах послат на служење казне.

Српски народни покрет 1389 обавештава јавност да је Вацић осуђен на основу лажног сведочења инспектора Одељења за јавни ред и мир Благојевић Радета и вишег инспектора ПС Стари Град Ивковић Ивице који су изјавили да се Вацић са припадницима СНП 1389 налазио на Платоу до 9.40 иако смо Плато напустили око 8.30 по предходном договору са полицијом, Двојица полицајаца су лагали и како је Вацић био организатор скупа иако је други активиста СНП 1389 пријавило скуп а сам Вацић је дошао на Плато у 8.25 и на њему се задржао мање од 5 минута.

Као доказ да Благојевић и Ивковић лажу, уз жалбу су предати и снимци новинских агенције и телевизија као и снимак који су направили чланови СНП 1389 на коме се види тренутак када одлазимо са Платоа као и долазак испред Цркве светог Саве на литургију у 9 сати. Као сведоци предложени су и новинари неколико медија који су заједно са припадницима 1389 напустили Плато у 8.30. часова.

На сајту Покрета www.snp1389.rs постављена је копија пресуде у којој се види да Благојевић и Ивковић сведоче да је Вацић био на Платоу до 9.40.

Српски народни покрет 1389 очекује да судско решење Вацићу, на основу доказа и изјава сведока, буде поништено а он ослобођен.

 

За правна питања позовите Вацићевог адвоката Ивана Младеновића на број 063 777 00 78

 

Информативна служба СНП 1389

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: