Mного смо се уплашили забране!

Mного смо се уплашили забране!

Српски народни покрет 1389 у потпуности подржава захтев Министарства правде за нашом забраном јер ће то решити све проблеме у Србији. Верујемо да ће забрана СНП 1389 довести  до отварања 800 000 нових раних места и да ће свим пунолетним грађанима бити подељено по 1000 евра на име бесплатних акција. Коначно знамо да ће режиму Тадић-Дачић после забране СНП 1389 требати још само 120 година да уведе Србију у ЕУ.
Како би забрана имала смисла, обавештавамо јавност да су сви активисти СНП 1389 јако уплашени а да ће после одлуке о забрани сви променити свој став о режиму Тадић-Дачић и ЕУ и учланити се у ДС, СПС или ЛДП. Одмах ћемо потписати петицију да Србија призна независно Косово. И наравно сви ћемо доћи на следећу педерску параду и то у розим мајицама.
Због страха који осећамо, спремни смо да Слободану Хомену већ сутра предамо печат и документацију организације као и све заставе, плакате, беџеве, налепнице и мајице на којима пише 1389. Сагласни смо и да се Косовска битка из 1389 као и Кнез Лазар и Милош Обилић избришу из уџбеника историје за основну и средњу школу.

Ето толико сте нас уплашили.

Игор Маринковић,
члан Управног одбора СНП 1389

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: