СЛОБОДА ЗА МИШУ ВАЦИЋА!

Српски народни покрет 1389

Улица Стевана Марковића 8

Београд – Земун

www.snp1389.rs

064 12 13 931

СЛОБОДА ЗА МИШУ ВАЦИЋА!

Портпарол Српског народног покрета 1389 Миша Вацић осуђен је данас, у исценираном поступку, на 30 дана затвора и одмах послат на издржавање казне у затвор Падинска Скела.

Вацић је осуђен на основу лажних изјава инспектора Одељења за јавни ред и мир Београдског МУП-а и лажне изјаве заменика комадира полиције. Такође, онемогућемо му је да има адвоката јер је полицајац на улазу у станицу 29. новембар спречио адвоката И. М. да присуствује суђењу обмањујући га да је Вацић пребачен на друго место.

Српски народни покрет 1389 сматра да је ова пресуда представља одмазду пропедерско-проевропског режима Бориса Тадића и Ивице Дачића због понижења које су доживели отказивањем тзв „Параде поноса“. Обавештавамо диктаторски режим да нас неће уплашити хапшењима и казнама али нека буду свесни да ће за сваки наш дан у затвору они лежати једну недељу а за сваку нашу недељу један месец. Доказали смо и доказиваћемо да смо јачи од њих!

Отказивање тзв „Параде поноса“ је прва победа народа Србије над репресијом Тадић-Дачић а за њом ће следити нове победе. Хапшења представљају само додатно понижавање и суноврат режима који на све начине покушава да спречи уличне протесте свесни да ће на улици бити срушени

.

Смрт диктатури, слобода за Мишу Вацића!

Информативна служба СНП 1389

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: