KO FINANCIRA NAPADAČE NA FRANCUSKE NAVIJAČE? Zar još uvek nismo naučili kuda vodi paušalno okrivljivanje srba!? – komentar na komentate objavljene na tu temu u „Politika online“

Prije nego što se ovako prebrzo okrivljuju srbi, važnije bi bilo ustanoviti ko su ti napadači i po čijem su nalogu to uradili! Brzina prepada i povlačenja govori prilično jasno da se tu radi o paravojnoj formaciji koja je profesionalno uradila svoj posao, verovatno sa ciljem da bi se celokupni srpski narod deskriditirao. To ima samo jedan cilj a to je da se dobije mandat za politiku oduzimanja Kosova i Metohije. Paušalno osudjivanje srba ne samo da nije dobronamerno već je i nerealno, cinično i ne pije vode jer kako pokazuju mnogobrojni komentari isto tih paušalnih srba, skoro stopostotna većina se zgrozila na ove protagoniste ovog brutalnog, bezobzirnog napada dobro uvežbane grupe. Neka niko više ne izgovara teške optužbe bez pokrića na račun srpskog naroda! Nije se jedanput desilo da se trpa srbima onako od djuture paušalno krivica i zločin koji nisu počinili. Ko to i dalje čini radi u interesu dušmana stpskg naroda.
Vlada i organi bezbednosti bili bi dobro posavetovani kad bi svu svoju energiju, umešnost i znanje uložili da odkriju one koji to iza tih akcija i aktera stoje i ko to te i takve akcije financira!

Dušan Nonković

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: