СПРЕЧИТИ ПАЉЕЊЕ ЗАСТАВЕ!

Српски народни покрет 1389

Улица Стевана Марковића 8

Београд – Земун

www.snp1389.rs

064 12 13 931

СПРЕЧИТИ ПАЉЕЊЕ ЗАСТАВЕ!

Српски народни покрет 1389 позива МУП Србије да превентивно ухапси уреднике фејсбук групе  „Стрејт подршка за поворку поноса“ (http://www.facebook.com/group.php?gid=125928476052) и блога „Београд прајд“ (http://belgradepride.blog.rs/) због њихове најаве да ће у недељу пред почетак тзв „Параде поноса“ запалити заставу Србије.

Српски народни покрет 1389 сматра да ова акција ЛГБТ симпатизера представља наставак антидржавне и антисрспке кампање коју годинима воде ове организације.

Српски народни покрет 1389 још једном позива грађане да се сутра у 8 сати у што већем броју окупе на Платоу испред Филозофског факултета како би учествовали у дружењу под називом   “Апсолутно ненасилна свенародна српска журка сексуално недевијантних“. Како полиција ни 24 сата пред почетак скупа није организатору доставила писмену одлуку о забрани скупа наше окупљање је и званично постало дозвољено.

Конфузне и контрадикторне изјаве представника МУП да је скуп забрањен или да скуп није ни заказан показују да полиција није имала основ да забрани „Журку“ па да су покушали да медијском кампањом и дезинформацијима спрече да се окупи већи број грађана.

Сви у 8 на Плато!

Информативна служба СНП 1389

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: