САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ – спремни да продају веру „за ЕУ вечеру„

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Удружење НАШИ за претње Бориса Тадића о забрани патриотских организација које буду протестовале због „параде настраних„ једино може рећи да су гомила глупости које немају везе са реалношћу.

Не можете забранити наше породице, родитеље, браћу, сестре, децу! Добро је што у Србији постоје људи као што сте ви, јер како би се иначе стварала прелепа српска историја која је увек непогрешиво раздвајала жито од кукоља, хероје и издајнике.

Педеро-љупцима попут Бориса Тадића који су спремни да продају  веру „за ЕУ вечеру„ и да пљују по својој Цркви и народу слободно говоримо да се „парада настраних„ никада неће одржати било где у Србији.

Као што су педеро-љупци са телевизије Б92 и емисије Пешчаник отишли из Аранђеловца погнутих глава, тако ће се завршити сваки покушај блаћења СПЦ и српског народа.

Што се тиче министра полиције Ивице Дачића који је деведесетих година навикао да пребија људе, обавештавамо га да ће веома брзо отићи са власти и да ће он и његови батинаши одговарати пред законом и да се неће провући као петог октобра 2000. године. Такође и сви припадници „параде поноса„ по паду власти мораће да дају одговор за крвопролиће које су изазвали!

Удружење НАШИ позива све да 20. септембра искажу свој став о паради педера и да Београд буде место одакле ће кренути борба за нормалну србију!

СТОП ТОРТУРИ И РЕПРЕСИЈИ!

ДОЛЕ ДИКТАТОР БОРИС ТАДИЋ!

Главни одбор

Удружења НАШИ

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: