САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Удружење НАШИ из добро обавештених извора сазнаје да је министар полиције Ивица Дачић издао наредбу за пребијање противника „параде хомосескуалаца„ 20. септембра 2009. године.

У Београду ће  бити стационирана већина полицијских снага Србије, јединице из Крагујевца, Јагодине, Новог Сада, специјалне једнице САЈ-а које ће бити повучене са адмнистративне границе Србије и Косова и Метохије, и које ће при самом појављивању демонстраната започети крвопролиће на Београдским улицама, а све ради заштите настраних особа.

Удружење НАШИ упозорава јавност да ће уколико полиција започне пребијање православних верника због протеста, позвати  на блокаду свих магистралних путева у Србији, и да ће протести из дана у дан бити радикализовани.

Такође НАШИ се обраћају Светом Архиерејском Синоду СПЦ да покушају да утичу на надлежне да не дође до одржавања параде настраних и проливања крви на улицама Београда, или у случају одбијања одговорних особа да забране исту, да се што пре поступи по канонима Цркве и да се председник Србије Борис Тадић, министар полиције Ивица Дачић, државни секретар за људска и мањинска права Марко Караџић и сви који су укључени у организацију ове срамне параде изопште из Цркве, без обзира на политичку и државну функцију на којој се налазе.

НАШИ позивају све који желе да стану у одбрану православних вредности и нормалног друштва  да 20. септембра у 8 часова буду на платоу филозофског факултета у Београду, на који желе да дођу и сексуално девијантне особе, како би сачували основне вредности на којима почива здраво и нормално друштво.

КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ И БОГ ПОМОГАО!

Главни одбор

Удружења

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: