PETAR MILATOVIĆ UGASIO SVOJ SAJT „ISTINA“ PO NJEGOVIM REČIMA NAJČITANIJI SAJT U SRPSKOJ DIJASPORI!

Petar Milatović je ugasio svoj sajt „Istina“ po njegovim rečima, najčitaniji sajt u srpskoj dijasporei, kako on to navodi, zbog toga što mu oduzima vreme koje mu je potrebno za pisanje knjiga a i zbog toga što ga ova generacija srba nezaslužuje! Kako on to navodi, da joj nije potrebna istina već laž.

Medjutim, biće tome razlog, po mojem mišljenju, neistina koja se krila iza te njegove „ISTINE“ jer ako zbog svog sajta gubi vreme koje mu je potrebno za pisanje knjiga, čemu onda osniva novi sajt pod nazivom „SRBOSLOV“ iz kojeg navodim njegovo kompletno obrazloženje, obrazloženje čoveka koji sebe propagira kao najvećeg srbina a koji je kategorično odbio da podrži, putem svog sajta, peticiju protiv secesije K/M podnete nemačkom parlamentu!

EVO NJEGOVOG TEKSTA, KAKO BI IMALI ČITAOCI PRILIKE DA DONESU SVOJ SUD O ČOVEKU KOJI SEBE TOLIKO UZDIŽE IZNAD SRPSKOG NARODA!:

Зашто сам укинуо сајт ИСТИНА?

By srboslov

На неким форумима се питају зашто је укинут сајт ИСТИНА. Ево информација из прве руке.
Истину сам искључио са интернета јер сам добио реуму у левој руци завлачећи је деценијама у властити десни џеп и финансирајући српске акције по свету.
С друге стране, част изузецима, али овој генерацији Срба није потребна ИСТИНА него ЛАЖ, што се види на сваком кораку!
С треће стране, запоставио сам властити књижевни рад због тог бившег сајта и због других од којих су неки моју коректност схватили као моју слабост.
Четврто, ја сам успео до сада да катастрофално три пута поразим аустријско правосуђе које ми је намештало вишегодишње, па и вишедеценијске, робије због мојих јавних иступања, а у међувремену никога нисам од Срба видео да је стао у моју заштиту, а потписивали су многи Срби петиције за пуштање на слободу: Изетбеговића, Туђмана, Шекса и друге душмане, а да је неко други био на мом месту он се би скидао са црвених и жутих тв-екрана деценијама, али с обзиром да сам у питању ја, који нисам ни у чијој шеми сем Господа Бога, онда сам се суочио са завером медиокритета, ћутањем које је мени довољно рекло о мом српском народу, на жалост.
Срећа у несрећи је шта сам успео сам да да три пута катастрофално поразим срамно страно правосуђе тако да мирне савести могу свакоме данас у очи да погледам и да кажем: – На ћутање су обавезни они који су најгласнији!
О томе нисте нигде читали у домаћој штампи (страна је доста писала) јер је требало сакрити истину од народа у земљи. Срамота и од Бога грехота!
И за кога више да се жртвујем?
Само нека ми неко сада не говори ово или оно, да видимо, биће боље и слично!
Одговорно тврдим да је ово поколење Срба (част изузецима, али изузеци не чине правило!) само за спрдњу и презир створено! Зато се над тужним Сербима данас иживљава кусо и репато!
Уосталом, ни све ово није никакво изненађење. Примера ради, један Николај Велимировић био је више мета Србима него Хрватима и осталима, чак Николај није ни могао да умре у српском манастиру него у руском на ћебету које су му послале монахиње из Ћелија!
И о чему више треба да се говори? Дакле, овој генерацији Срба потребна је ЛАЖ! А највећа лаж је „србовање“ оних који желе да живе од Српства! Ја нисам из тог доњег миљеа памети, јер не живим од Српства него за Српство живим, а егзистенцију обезбеђујем мојим поштеним радом, за разлику од оних који вам данас прећуткују ко је избацио из црквеног календара 700.000 српских мученика у Јасеновцу и истовремено вам сипа прашину о очи лажним жутим „србовањем“! Хвала, нисам из те приче која довољно говори о многима!
Дакле, немам више ниједна разлог да се жртвујем, а најмање да оснивам институције, као што сам то урадио са СВЕТОСАВСКОМ ШКОЛОМ још 1992. године, да би после 17 година дошао неко ко је тада био клинац и без трунке стида јавно почео да се самохвалише како је он оснивач СВЕТОСАВСКЕ ШКОЛЕ. То се зове лоповлук ЖУТИХ „националиста“, због чега ће се дрски лопови, они који краду интелектуалну својину, наћи на суду ускоро.
Кад буду други урадили само стоти део онога што сам до сада за народ чинио, онда ћемо моћи да разговарамо после свега што сам доживео од овог мог данашњег српског народа који је, отворен да будем, ЗАСЛУЖИО МОЈЕ КОМПЛЕТНО ПРЕЗРЕЊЕ!
Основао сам ИСТИНУ и достигао највећу читаност од свих српских сајтова у свету и у датом тренутку донео сам одлуку да је искључим са интернета!
Писаћу књиге за моју читалачку империју коју сам створио својим радом и, разуме се, писаћу истину о мом српском народу!
Покраден сам безброј пута до сада, а убудуће кад буду жути „националисти“ крали моћи ће само да краду из мојих књига, а у том случају лопови ће сносити кривичну одговорност због кршења ауторских права      Сит сам лоповлука лажних националиста!
Гори фукарлук моје очи нису виделе по овој белосветској помрчини. Уосталом, писаћу о томе јавно у некој од мојих наредних књига!

5 Antworten

  1. Овај човек је исти Момчило Селић! Наша је несрећа што има много оних који изгледају као Срби, и тако се и представљају, а у ствари су ништа друго него психички тешко поремећени људи, заробљени у својој глави, далеко од срца и истинског Српства.

  2. slazem se,potpuno je u pravu! Nedostajace mi njegovo pisanje! „Zuti“ su bas ovako htjeli!!

  3. Slozio bih se sa tom konstatacijom samo da on nije poceo napadati i kog treba i kog ne treba! Recimo, Nikolu Janic pa na kraju i Glas Dijaspore pozivajuci me da ga ugasim jer sam nepismen da ga vodim. Posle gasenja istine otvorio je nov svoj sajt koji po posecenosti stoji tu negde na sedamdesetom mestu na listi wordpressa a Glas dijaspore za kojeg je sugerisao da se zatvori zbog moje nepismenosti, krece se tu negde izmedju prvog i petnajestog mesta.

  4. Pa ako je izmedju prvog i petnaJestog mesta , onda je bio u pravu , ti jesi nepismen !

  5. Da Tata, ti finansirao nekog? Samo da mi je znati koga? Prekini vise sa tim tvojim glupostima, kako te nije sramota? Kako te ne grize savest? Ostavio si ljude koji su te voleli najvise na svetu u dugovima i ti ces da pricas da si nekome dao pare, jeste tata dao si mi prosle i predprosle nesto para, al bolje da si mi bio otac, a ne ovako te se setim po nekad i tesko mi je zbog tebe, a nisi zasluzio i jednu suzu da ti pustim,… al sam na moju mamu koja me je naucila da budem covek, u odnosu na tebe… Ti nikog ne volis,… ne volis ti ni srbe, ti volis samo sebe… A ta tvoja prica: Dobio sam reumu u levoj ruci, zavlaceci je u desni dzep…daj molim te, tu farsu znam od kad sam se rodila,… ova generacije nije tebe zasluzila?? E moj oce nisi ti mnogo toga zasluzio, mnogo toga, i moj bol dok pisem ove redove, ni to nisi zasluzio,… ma da je tebi to svejedno, nisi ni znao da sam opet bila u bolnici, ne znas koliko mi je bilo lose, nista ne znas, jer te ne zanima, jer nas ne volis, i nisi zasluzio nase duse i nasu ljubav

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: