Ekonomske zakonitosti su jedno a ekonomska realnost je sasvim drugo – Obama na raskrsnici

Ekonomske zakonitosti su jedno a ekonomska realnost je sasvim drugo. Nju odredjuju vladari iz senke koji poseduju osamdeset posto od sveukupne svetske imovine i koji su organizovani u takozvanoj Bilderberg Grupi. Oni su ti koji vedre i oblače koji stvaraju ekonomske ovisnosti i krize jer njihov kapital koji se sastoji iz opipljivog materijala poput rudnog bogatstva itd. je nedotakljiv od monetarnih kriza, naprotiv! Ja ostajem pri tome da je Ova američka kriza režirana da bi uništila u prvom redu ruske a i kineske novopečene milijardere sa ciljem slabljenja svojih konkurenata prije svega Rusije kako bi došli do ruskih resursa gasa i nafte po svojim uslovima! Udara se na sve bubnjeve da je Ameriku zahvatila kriza a tek tu i tamo se spomene da je Rusija skoro na kolena pala baš zbog te po mom mišljenju namerno prouzrokovane krize u Americi. Uradili su sebi krizu da bi drugde prouzrokovali još veću! Svatanja suprotno tome su akademska koja sa istinom nemaju blage veze!
Ko će biti Američki predsednik odredjuju vladari iz senke, kaja vlada treba da se sruši odredjuju oni a ako im paše proglasit će i najveću diktaturu za najdemokratiju. Ako su potrebni dupli aršini ni tu nema problema ako im to odgovara u njihov koncept. I na kraju i mediji su zavisni od novca kojeg ta grupa ima u izobilju. To je moje mišljenje a i to da sve dok se ta Bilderberg grupa ne stavi pod demokratsku kontrolu neće svet biti bez kriza jer se baš u krizama i ratu dolazi najjeftinije do poseda rudnika i prirodnih bogatstava po naj jeftinijim cenama koje diktira onaj koji ima taj silni kapital. Toj grupi treba zabraniti konspirativno delovanje i staviti pod demokratsku kontrolu samo se bojim da to neće proći bez prolića krvi svetskih razmera. Naivno je govoriti o ekonomskoj krizi a pri tom izostaviti najuticajniji faktor naima kapital kojim raspolaže Bilderberg Grupa sa njenom celokupnom delatnosti i vladavinom iz senke.

Jasno je, jedna lasta ne čini proleće! On je bio podržan od vladara iz snke jer je bio prikladan da funkcioniše kao sigurnosni ventil na kotlu kako nebi eksplodirao a ako ipak pukne da on bude kriv i da bi pravi krivci prali ruke u nevinosti. Obama će morati platiti cenu njegovog dolaska na vlast sa kompromisima koji će omogućiti da se i u biće ne menja ništa i da kolo vode dosadašnje kolovodje iz senke!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: