Kakvi bakrači, brodovi drveta i švercovanje raketama pod njihovim palubama! Iranu nije potrebna trgovina sa mafijom i avantura švercovanja raketa pod balvanima drveta nekog broda jer je već odavno uvezla te rakete po poseti njihovog predsednika Moskvi ! Tu se radi, najverovatnije, o nekoj podmetačini!

Iranu nije potrebna trgovina sa mafijom i avantura švercovanja raketa pod palubom i balvanima drveta nekog broda jer je već odavno uvezla te rakete i to po poseti njihovog predsednika Moskvi ! To nije nikakva javna tajna! Postavlja se pitanje ko i zbog čega i u čijem interesu širi ovakve nebuloze!

Iran je već prije nekoliko godina sebe naoružao sa modernim ruskim rakerama kojima je u stanju celokupnu američku flotu u persijskom zalivu potopiti za nekoliko minuta. Nikakva nije tajna da su Te kratkometne rakete, kojima je načičkana obala Perzijskog zaliva,  male i veoma lako pokretljive a i velike brzine niskog nadmorskog leta da se na njih ne može reagovati u smislu efikasne odbrane. Na njih Amerika nema odgovora! To svojstvo tih raketa koje ili slično njima ima i Amerika je verovatno razlog što Amerika gundja al ne napada Iran već se nada slabljenja vlade iznutra. O tome se može a i moglo moglo pročitati već prije godinu ili čak dve u Glasu Dijaspore! To nije nikakva tajna niti ima Iran potrebe da trguje sa mofijom kad im je predsednik već odavno ugovorio stvar sa ruskom vladom prilikom posete Moskvi. Zbog velike brzine takvih raketa i nemogućnosti reagovanja na njih zbog neposredne blizine, nastoji amerika da se približi Moskvi pa otud i toliko angažovanje i NASTOJANJE DA PO SVAKU CENU IZGRADE SVOJU BAZU U ČEŠKOJ I POLJSKOJ!

Dušan Nonković-urednik Glasa Dijaspore

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: