ПОЛИТИЧКИ ПРОГОН УДРУЖЕЊА НАШИ

ПОЛИТИЧКИ ПРОГОН УДРУЖЕЊА НАШИ

Демократска власт започела  је  организовани политички прогон чланова удружења НАШИ преко Министарства за људска и мањинска права и хомосексуалних организација.

Најпре је 31. августа позван на информативни разговор у Полицијску станицу Аранђеловац,  председник организације НАШИ, Иван Ивановић, против којег је пријаву поднела хомосексуална организација „КВИРИЈА„ због кампање и јавних иступа против ове организације, да би 2. септембра више чланова НАШИХ и Иван Ивановић поново били позвани на информативни разговор по тужби Министарства за људска и мањинска права, због  акције ``5. Најомраженијих личности„, која је била пре месец и по дана, у којој су јавности приказане личности које су анкетом грађана одабране као водећи СРБОФОБИ.

Процес по тужби Квирије је у ишчекивању, док је случај  „5. најомраженијих  личности„ пребачен на аранђеловачко тужилаштво, НАШИ се терете да су плакатом позивали на линч Наташе Кандић, Чедомира Јовановића, Соње Бисерко, Соње Лихт и Ненада Чанка.  У случају одбијања оптужнице у року од осам дана министарство ће се жалити вишој дистанци, тако да се ускоро може очекивати сраман процес против Удружења Наши.

Ово је стаљинистички покушај обрачуна са политичким неистомишљеницима, хајка коју против нас води педерски лоби, невладине организације и државни секретар Марко Караџић неће нас заплашити и ако мисле да ће  забраном организације НАШИ  и гушењем слободе говора остварити своје против уставне циљеве грдно се варају. Моралним патуљцима попут Марка Караџића који примају велику плату за борбу против сопственог народа,  боље би било да се баве заштитом Срба на Косову и Метохији, којима се свакодневно крше основна људска права и право на живот, него што воде бригу о организовању параде настраних особа и боре за права разних изопачењака.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА

УДРУЖЕЊА НАШИ

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: