ОТВОРЕНО ПИСМО СВЕТОМ АРХИЕРЕЈСКОМ СИНОДУ СПЦ

ОТВОРЕНО ПИСМО СВЕТОМ АРХИЕРЕЈСКОМ

СИНОДУ СПЦ

Светом Архиерејском Синоду СПЦ

Ваша Преосвештенства, чланови Светог Архиерејског Синода СПЦ,

Ми доле потписани, ваша деца духовна, обраћамо Вам се са великом бригом и стрепњом  због најављеног одржавања параде хомосексуалаца у Београду дан уочи Мале Госпојине 2O. септембра 2009. год.

Иза организације параде стоји Влада Србије и  више хомосексуалних организација (Квирија, Геј Стрејт Алијанса, Лабрис…) које су добро познате јавности по вређању СПЦ, Његове светости Патријарха Павла, Владика, православних светиња и верника.

Такође, 2001. год. исте организације су покушале одржавање хомосексуалне параде чији је циљ био протест испред Српске Патријаршије како би се изразило незадовољство због осуде хомосексуализма као греха, и добро нам је познато како се завршила.

Међу верницима изазива велико чуђење и смутњу зашто је изостало реаговање Светог Архиерејског Синода СПЦ поводом усвајања закона о дискриминацији хомосексуалних особа. Сада се налазимо пред следећим искушењем „МАРШЕМ НАСТРАНИХ ОСОБА„ , а одмах затим уследиће и предлози закона о усвајању деце, венчавању, као и предавања од стране пропагатора хомосексуализма  у школским установама.

Као верници СПЦ  изражавамо велику бригу због свега наведеног и молимо  да Свети Архиерејски Синод СПЦ реагује и употреби свој друштвени утицај како не би дошло до одржавања параде.

Пре свега због спречавања крвопролића на улицама Београда тога дана и поред најавиљавања великих мера безбедности, добро је познато да ће хиљаде Срба тога дана протестовати. Можемо  замислити шта ће се догодити ако  колона хомосексуалаца и представника Владе Србије буде дошла у додир са демонстрантима.

Молимо Вас да поступите по канонима Цркве и да најстроже буду кажњени сви који су директно укључени у организовање ове сатанске параде и ширења  хомосексуализма међу православним верницима и школском децом.

Ово је заиста последњи час за реакцију, уласком у школски систем пропагатора хомосексуализма, доћи ће до духовног помора међу омладином. Довољан је пример који су пренели поједини медији да је после једне посете пропагатора хомосексуализма предшколској установи шестогодишњи дечак рекао да би волео да има момка, а не девојку!

Зато Вас као верници СПЦ, зарад очувања српског духовног и националног бића  молимо да нас поучите шта нам је чинити, и да јавно изнесете мишљење Светог Архиерејског Синода СПЦ, као и какве ће последице сносити сви који су укључени у организацију ове срамне параде.

Заувек одани Светој          Мајци Цркви,

ПОТПИСНИЦИ ПИСМА

УДРУЖЕЊЕ НАШИ

СНП 1389

АКТИВ ЗА ЗДРАВУ ПОРОДИЦУ

ЦЕНТАР ЗА БРИГУ О МЛАДИМА

ВОЖД

ПРАВОСЛАВНА ЗАЈЕДНИЦА СВЕТИ ДЕСПОТ СТЕФАН ЛАЗАРЕВИЋ

ФОРУМ ЗАБРИНУТИХ РОДИТЕЉА, који окупља 10 000 чланова у преко педесет градова.

Београд, Панчево,  Крагујевац, Ниш, Нови сад, Суботица, Зрењанин, Ковин, Банатски Брестовац, Житиште, Јанков мост,  Краљево, Шабац, Крушевац, Лесковац, Аранђеловац, Младеновац, Лазаревац, Топола, Смедеревска Паланка, Љиг, Ваљево, Уб, Чачак…

Eine Antwort

  1. My brother recommended I would possibly like this blog.
    He was once entirely right. This post actually made my
    day. You cann’t consider simply how so much time I had spent for this info!

    Thanks!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: