Odgovor istinom na neistinu i sramnu propagandu o srbima, odgovor kulturom na nekulturu, Srpsko dete na vrhu ljestvica svetskog uspeha! Jedno pismo iz Amerike koje nikog ne ostavlja ravnodušnim!

E ovo sam trazio za tebe. Vidi čuda, bre, treća najbolja na svetu 2006te od mladih kamermana pa Srpsko „dete“ Pogledaj ovo talentovano čeljade, kakve ima izvode iz stampe!


Lični komentar urednika Glasa Dijaspore: Kako to reče prije godinu dve ; nas ima svugde po svetu u samim vrhovima svetskog uspeha, Svima su potrebni naši vrhunski stručnjaci samo naša vlada Srbije dozvoljava sebi taj „luksuz“ da im ne pruži ništa kako bi ostali u Srbiji na svoje zadovoljstvo i dobrobit svoga naroda. Tako su osudjeni naši umovi da lutaju po svetu, od mila do nedraga dabi u vlastitom znoju i krvi došli bez pomoći svoje rodjene zemlje do neslućenih svetskih visina od čega druge države i drugi narodi imaju korist a ne srbi niti narod koji živi u Srbiji. Umesto da naša vlada spremi projekte kako bi zadržala ovakve kapacitete kako bi bila Evropi konkurencija ona hoće u tu evropu, sve mi se čini po motu one izreke, kud ode krava nek ide i tele!

Zahvaljujem se na ovoj pošiljci koja me neizmerno obradovala pa čisto osetih potrebu da ovo zadovoljstvo podelim sa čitaocima Glasa Dijaspore.

Ma ona je samo simbol da bih rekao ono što je trulo u našoj zemlji. Neradi se tu samo o nagradi koju je sigurno i više nego samo zaslužila.
Tu se radi o tome da su naši ljudi izuzetno sposobni i ona je oličenje tih sposobnosti. Svaki čovek ove naše planete kad okrene prekidač za struju da ne sedi u mraku ili da bi slušao muziku ili pokrenuo proizvodnju u fabrici može to da uradi zahvaljujući jednom srbinu zvanom Nikola Tesla. Ceo svet ima koristi samo srbija umesto barem verbalnog priznana dobija rakete pa i osiromašeni uranijum po svojim glavama na daljinsko uptavljanje što je isto njegov izum a o drugima njegovim izumima da i ne govorimo. Pogledajte Milevu Marić-Ajnstajn, ona mu je prezentirala matematičku formulu za koju je dobio nobelovu nagradu zato je njoj i prepustio novac od te nagrade a po rastanku od nje nije objavio niti jedan značajniji naučni članak. Pa Milankobviuć koji važi za oca moderne ekologije koji je proračunao periode ledenih doba a koje je nauka tek sad potvrdila zahvaljujući modernim metodama. Ma znate i sam koliko ih ima šta da vam pričam. Ova devojka je samo jedna medju prvima koje sam naveo, koja je slučajno kao simbol došla na sam početak takvih uspešnih ličnosti ove rubrike, ostali će doći da na kraju možemo reći; mi ceo svet hlebom a svet nas kamenom. Tu je i glavna greška naše vlade koju čini što ih i sprečava da učine od Srbije suverenu i prosperitetnu državu.
A kako to da bude kad joj se najbolji umovi odlivaju, prave patente za drugoga a srbin u Srbiji treba još da bude i srećan ako ih za tudje interese i tudj profit sme po niskoj zaradi proizvoditi da bi neko drugi skinuo kajmak. Eto zato nam i nedaju da Srbija bude nezavisna država i zato je seckaju da to nebi nikad ni postala a o prirodnim bogatstvima da i ne govorimo! U tom grmu leži zec a ne ko i gde joj je dodelio nagradu i ko ima a ko nema Holivud. Fakt je da srbi nisu takvi kako su ih iskaljali. Takve osobe su činjenice koje govore drugi jezik.

Pomognite da to i fakticki prikazemo i dokazemo, saljite u ovu svrhu Vase izvestaje!!!

Ovo ću uvrstiti pod rubrikom; Odgovorimo kulturom na nekulturu ili faktima na laži o srbima!

MOLIM ČITAOCE GLASA DIJASPORE DA MI ŠALJU  ČLANKE I DOKUMENTACIJU ZA OVU RUBRIKU!

Advertisements

Eine Antwort

  1. file:///C:/Documents%20and%20Settings/s/Desktop/U%20ZAGRLJAJU%20KOBRE.doc

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: