ONIMA KOJI MISLE DA TREBA SAMO ROTŠILDA SMENUTI I PROBLEM JE REŠEN – Pismo jednom prijatelju!

Niko ne tvrdi da Rotšild nije na vrhu piramide koja vlada svetom ali bašta, vrt ili njiva, se ne pleve stim što se okomi samo na jedan najviši i najveći korov, okrivi Rotčild a sve i svi ostali da se ne vide. OSTAJEM PRI TOME DA JEDAN ČOVEK NE MOŽE TOLIKO ZLA NANETI I DA SE TU RADI O BANDI KOJA JE POSTALA TAOC SVOJE FILOZOFIJE odnosno svog kapitala! Svaki od njih je medjusobno zamenljiv. Da bi se borba za održavanje na vlasti obezbedio-faktor koji vlada svetom iz senke ostaje nepromenjiv, što ih i ujedinjuje. Možda su tu, u toj bandi, većina jevreji ali to nema skoro nikakve veze sa ideologijom „Rotšilda“ i njemu sličnih. Njih veže zajednički interes a to je održati sebe po svakoj ceni na vlasti uz pomoć basnoslovnog novca. (Niti je svaki jevrej basnoslovno bogat niti je svaki od uticaja – da to nije tako nebi toliki milioni jevreja završili u koncentracionim logorima Adolfa Hitlera) Njihov cilj nije održavanje niti i jedne religije pa ako treba da žrtvuju žrtvovaće i jevrejsku ako je u pitanju lična korist, kapital tih uzurpatora moći. Mislim da će oni to bez oklevanja i učiniti. Da su toliko za jevrejstvo odnosno cionizam oni ne bi gledali skrštenih ruku kako im Hitler guši gasom šest miliona jevreja, Jevrejstvo je njima potrebno kao i sve druge religije samo za stvaranja nemira, politike zavadi pa vladaj. I na kraju krajeva, „Rotšild“ je najbogatiji ali oni svi skupa u toj grupi su još bogatiji. Tu se radi o jednoj basnoslovno bogatoj bandi i tačka! I još toliko, koliko sam ja pročitao o Rotšildu, čak i nije jevrejin ne potiče iz jevrejskog plemena. Pročitaj od Dejana Lučića knjigu ili članak, pod naslovom, „ČOVEK KOJI ZNA“ u Glasu Dijaspore tu opisuje iscrpno sve o Rotšildu. Šta misliš, kad bi ušao Rotšild u jedan restoran gde za svakim stolom sedi po jeda siromašni, odrpani jevrejin i isto tako za jednim stolom sedi upeglani gospodin koji nije jevrej, šta misliš, za koji stol će sesti. Nemoj više da ulazimo u njihovu klopku deleći svet na pripadnosti plemenu ili religiji jer je to „Rotšildovaca“ strategija kako bi imali alatku da zavade narod pa da mu vladaju. U Jugoslaviji je bio veoma mali deo pobožnog naroda, zahvaljujući toj bandi postali su svi toliko pobožni da su se iz silne pobožnosti klali, masakrirali. Njih treba udariti po džepu, kapitalu, kako nebi mogli zloupotrebiti tu alatku odnosno silu koja im omogućava taj ne kontrolisani novac sa kojim diktiraju politiku, lokalnu pa i svetsku.
I ova svetska kriza je verovatno deo njihovog „masla“. Propale su banke kao slučajno baš te u kojima su se nalazile milijarde novopečenih Ruskih i Kineskih milijardera(Soroš nije imao svoj novac u tim bankama, sam je dao intervju da ga ta kriza nije pogodila naprotiv čak je dobro zaradio kako je on to lično javnosti izjavio) Baš je njih briga dali će doći do trećeg svetskog rata i koliko će biti ne dužnih žrtava. Za njh je samo bitno da im se to ne obije o glavu, ne otme svojoj kontroli kako nebi i sami postali žrtve svoje politike. Prije će se svet decimirati nego što će oni dobrovoljno dati deo svoje moći.
Neznam dali me razumeš, barem verbalno treba napadati njihov centar moći a to je njihov basnoslovni kapital koji se oteo kontroli, to je njihova glavna alatka, glavno i osnovno oružje a ne religija kojoj navodno pripadaju. Ukoliko čovečanstvo to, taj kapital ne ograniči i stavi silom ili milom pod kontrolu u toliko će i dalje teći krv nedužnog sveta, bili to Srbi, Jevreji, Rusi ili Arapi.
Da me ne razumeš pogrešno ja nisam za oduzimanje pošteno stečene imovine. Ja sam protiv ove konstalacije koja se razvila i degenerisala do te mere da je u stanju da diktira iz senke svoju politiku državama i državnicima i da prouzrokuju požar gde im je volja. To sve ne može jedan jedini čovek pa zvao se on i „Rotšild“i ne treba ga glorifikovati jer pripada bandi kojoj su ruke ukaljane krvlju do lakata. Možda je on na čelu te bande ali te prljave planove rade zajedno a masa ih sprovodi u delo ne znajući ko i zašto iza toga stoji. Ono što im se može dokazati to je da nisu učinili ništa adekvatno svojim mogućnostima, svojem bogatstvu, što bi mogli srazmerno svojim mogućnostima preduzeti, kako nebi došlo do krvoprolića i zločinačkih ratova. A kako bi i nešto uradili u tom pravcu kad su posle svakog rata još bogatiji. To da je i Engleska kraljica, verovatno, član te Bilderberggrupe, nije za opovrgnuti. Istorijski je tačno da je Engleska kruna srednjeg veka posebnim zakonom omogućila svojim kapetanima brodova pravo na gusarenje stim što moraju dati deo svojeg plena u državnu kasu kako bi se popravilo financijsko stanje tadašnje Engleske. U to vreme je Španija bila morska vele sila čiji su brodovi bili napadani prilikom povratka iz Amerike od Engleskih kapetana prerušenih u gusare. Kad je Španska flota krenula za Engleskom da se obračuna sa daleko slabijijom englezkom flotom, englezima je došla u pomoć bura odnosno nevreme koje je potopilo i razbilo o hridine engleskog ostrva špansku flotu. Od tada postaje Engleska morska vele sila, svojim gusarskim metodama širila je svoju imperiju. Tako je postala najveća kolonijalna imperija sveta a da se u principu moral bogaćenja nije mnogo promenuo.
Eto zato engleska kraljica paše društvu Bilderberg grupe. Ona se mora-ta grupa- staviti pod kontrolu uz transparentnost svog kapitala, za svakog zainteresovanog čoveka da bude vidljiva.
Samo tako se može ustanoviti prava odgovornost. Ovolika količina ne kontrolisanog kapitala, novca može biti opasnije od atomske bombe.
U njihovom sobstvenom interesu je da se odreknu svojih tajnih, konspirativnih, sastanaka na kojim odlučuju kako da utiču svojim kapitalom na političke procese koji služe izričito za održavanje sobstvene sile, kako bi iz senke vladali svetom.

I na kraju, postavlja se pitanje dali je i sam Rotšild, Buš, Rokveler odnosno Bilderberg grupa žrtve neke ucenjivačke tajne službe koja diktira svetsku politiku iz senke mafijaških struktura ili su te najbogatije familije sveta koje poseduju više od 80% sveukupnog svetskog kapitala i kreatori ove zločinačke svetske politike. Lično sam sklon da poverujem da su presiti odnosno prebogati isto toliko i nemotivisani da bi se bavili velikim svetskim pitanjima odnosno politikom, verujem da se sve to otelo ne samo demokratskoj već uopšte svakoj kontroli zbog čega se svet našao na rubu svoje propasti. Političari bi konačno morali da umesto politike ujedanje štapa, predju ne ugrizanje ruke koja njim iz senke upravlja ukoliko ne žele da budu večito bijena džukela odnosno da spasu sebe i svet od propasti. – DN

Svako dobro
Dušan Nonković

PS: Ako nameriš da objaviš ovu razmenu mišljenja nemam ništa protiv.
Ja ću to pokušati u nekoj formi da objavim u glasu dijaspore kako bi se sačuvala od zaborava. Samo što ne zaboravimo pruža nam priliku da nešto učinimo kako se nebi zlo ponovilo.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: