Hitno – potrebna pomoć!!

HRISTOS VASKRSE!
Dragi prijatelji Pomaze Bog,
ja nemam naviku da molim za pomoc ali ovde je hitno potrebna pomoc. Ja licno pomazem KOSOVSKI BOZUR da opstane ali bi sada bio red da pomognemo da Sladjana ozdravi i ostane da zivi sa nama. Zelim vam svima svako dobro od Gospoda i unapred se zahvaljujem za svaki vid pomoci. Bilo bi dobro da posaljete mail na urednistvo@kosovskibozur.info i pitate kakva je pomoc potrebna. Ne radi se o hiljadama dolara.

http://www.novinar.de/2009/05/08/hitno-potrebna-pomoc.html

u Hristu Srdjan Marjanovic

Hitno -potrebna pomoć!!

I Srbi imaju decu zar ne?Драги пријатељи, у месту Банов До, поред Звечана, живи девојчица Слађана, оболела од рака костију, тачније, коштане сржи.

КОСОВСКИ БОЖУР, 08.05.2009

+++

После операције и неколико третмана хемотерапије, рак се није повукао. Међутим, њен организам је, после тих третмана, сувише ослабио да би даље поднео такав начин лечења. Крај у коме живи Слађана НАТО злотвори бомбардовали су немилице, и она није једино дете из тих крајева, које је оболело од рака.

Оно што је људима немогуће, Богу је могуће, те тако чврсто верујемо да ће Слађана оздравити. Зато иштемо пре свега молитвену помоћ, и позивамо све који су у могућност да помогну, било саветом, било материјално, да се јаве на мејл urednistvo@kosovskibozur.info, ради детаља (http://kosovskibozur.info/forum/index.php?topic=121.msg525;topicseen#msg525)
Хвала!

КОСОВСКИ БОЖУР

+++

ПОЗИВ

Позивамо наше пријатеље из расејања и отаџбине да помогну девојчици Слађани. Благодаримо унапред и радујемо се сваком јављању на горе наведени маил.
Срђан Марјановић, 08.05.2009

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: