Sazvežđe ZAVETINE

Character recognition ZAVETINA: Concentric circles: wider every minute in infinity > Znak prepoznavanja ZAVETINA:Koncentrični krugovi: svakog minuta u beskraj šire se >
__________________________________

Poštovani,

Želimo da Vas podsetimo:

Sazvežđe ZAVETINE je pred Uskrs 2009. godine uspešno okončalo Veliki književni konkurs, odabravši za publikovanje 20-tak rukopisa pesama, priča, romana, novela, eseja, pripovetki, prepeva. Prve knjige biće publikovane već krajem maja u prepoznatljivom svitak formatu Zavetina, kao neprofitna i digitalna izdanja. Obavestićemo Vas na vreme gde i kako mogu da se preuzmu.

Pokrenuli smo i novi elektronski književni časopis Zlatni rasudenac, http://zlatnirasudenac.wordpress.com , koji obiluje veoma zanimljivim rubrikama.

Trenutno se objavljuje 4. izdanje srpske poezije 20. veka Antologija FENIKS. Eventualni saradnici ovog časopisa u Impresumu mogu naći sve ono što je potrebno za saradnju sa ovim ambicioznim časopisom.

Zavetine su pokrenule i svoj elektronski list na 6 izabranih svetskih jezika, koji će donositi najkraće književne vesti iz Zavetina, Srbije i sa Balkana. Ovaj list se nalazi na internet adresi http://www.sazvezdjezavetina.wordpress.com.

Onim našim nevičnijim prijateljima po Srbiji, Balkanu, Evropi i svetu, predlažemo da u svet književnih novosti i lavirint Zavetina urone posetom našem Blogu ZAVETINE Mobarov institut, http://wwww.zavetinemobarovinstitut.blogspot.com , sa koga mogu najlakše da se otisnu u sve krakove lavirinta ZAVETINA.

Svima onima kojima smo do sada ponešto objavljivali, savetujemo da nam šalju što kraće i jezgrovitije vesti. Pojedine srpske izdavače molimo da nam ne šalju pod vidom vesti književne hvalospeve svojih favorizovanih pisaca, jer takve stvari ubuduće nećemo mobjavljivati. U stvari, mi ćemo rado objavljivati i književne kritike o piscima koji nemaju nikakve veze sa Zavetinama, ali pod uslovom da takvi tekstovi prođu uobičajenu uredničku proceduru.

Srdačan pozdrav,

Predstavnik za stampu Izdavačke inicijative Lukić – Sazvežđe ZAVETINE
__________________________________
Representative Press
http://www.zavetinemobarovinstitut.blogspot.com
http://www.zavetine.rs
http://www.zavetine.com
http://zlatnirasudenac.wordpress.com
http://www.zavetine.wordpress.com

zavetine@verat.net
__________________

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: