Zašto 65 odsto nebi prijavilo Generala Mladića ni za milion Evra – kroz cenzuru odbijeni komentar na članak iz Politika Online!

Nije se mastilo još ni osušilo kako treba a već se tvrdi da taj rezultat tog istraživanja nema nikakve veze sa tim da srbi nebi izdali Generala Mladića zbog učinjenog zločina već da im cinkarenje iz lične koristi zbig novca ne leži. Eto zato što srbinu ne leži da cinkari za novac,  zato 65 odsto je mišljenja da Generala Mladića ne treba izručiti Haškom Tribunalu a ne da ga nebi izručili zbog zločina kojeg je počinio, kako se to ovom statistikom pokušava dokazati.  Bože mili kakveli gnusne perfidnosti!

Ko to uzima sebi za pravo da govori da je General Mladić zločinac? Niko drugi do onih koji su bombardovali nedužan srpski narod uz podršku njihovih vernih petokolonaša pa bi sada njegovim hapšenjem da skrenu pažnju sa svojeg učinjenog zločina, sa svojih nedela. Zar je General Mladić zato zločinac što je štitio i spasavao nedužan narod da nebi i dalje bio nabijan na kolce kao što su to radili prijatelji NATO-a prije nego što je General Mladić ušao u Srebrenicu. Da njega nije bilo još više bi nedužnog sveta završilo na kolcima i sadističkim masakrima. Može li to neko uopšte i da zamisli kakvom je užasu podvrgnuta takva osoba prije nego što se oprostosti od duše. Kravice svedoče kakvom su masakru prije Srebrenice bili izloženi srbi. Sa tim masakrom je potpaljen fitilj stradanja muslimana u Srebrenici što je za žaljenje onih koji nisu krivi. Dali je Mladić zločinac ili ne to ne odlučuje NATO marioneta već narod Srbije. Narod je vladajućoj marioneti stavio jasno do znanja šta misli o Generalu Mladiću a njima bi bilo poučno da uvide iz toga šta misli o njima.
Pitajte taj isti narod dali bi denoncirali nekog ustaškog zločinca ili Izedbegovića, Tudjmana pa će te dobiti odgovor dali narod tako glasa za Generala Mladića samo zato što mu denociranje ne leži iz čiste prirode stvari! Pa onda i to, te perfidnosti da je pitanje bilo pogrešno postavljeno koje je glasilo ; dali bi ga za milion Evra denocirali jer navodno za novac nebi ali za džabe  „bi“ jer je „zločinac“ !

Čujte Vi koji vičete na sav glas da je General Mladić zločinac! Zar je zato zločinac što neće da prizna da je ispalio granatu koja je za sobom ostavila pustoš , žrtve, mrtve i krv ispalivši je sa položaja sa kojeg to oružle nema dometa a samo zato da bi to išlo u prilog Izedbegoviću i dalo argument da ostvari svoju muslimansku državu! Zar da se General Mladić optužuje i naziva zločincem  i pored toga što se zna da nema oružja tog tipa koje bi sa tih položaja, na kojim je držan General na odstojanju, moglo ispaliti granatu te vrste koja bi „uspešno“ doleteti do tržnice, prije svega zbog prevelike udaljenosti odnosno a da ne padne na polovici puta do tog cilja odnosno te tržnice. A odkud odmah na licu mesta i reporteri da snimaju pogubljenje naroda od kojeg samo Izedbegović može da izvuče političku korist!  Koje informisao i angažavao te reportere ako ne onaj koji je uz pomoć svetske javnosti imao nameru da ostvari svoj bolesni cilj, stvaranje nove muslimanske države na teritoriji Jugoslavije odnosno prve muslimanske države u Evropi!

Tu se očigledno radilo o insajderima koji su doboli na vreme svoju informaciju od onoga kome je pasao taj masakar za stvaranje svoje muslimanske države Bosne.

Zna svaki pošten čovek da se na tudjoj nesreći i učinjenoj nepravdi ne može osrećiti. Denociranje Mladića bio bi zločin prema celokupnom srpskom narodu jer bi to došlo ravno kolektivnom priznavanju zločina kojeg nije počinio i oslobadjanju stvarnog zločinca od plaćanja ratne odštete zbog nanete štete svojim bombardovanjem nedužnog sveta i uništavanja infrastruktura i civilnih objekata. Denocirati Generala samo zato da bi pravi zločinac zbog učinjenog svog zločina, počinjenog samo zato da bi ostvario svoj vojni pohod globalizacije za realizaciju neokolonijalnih ovisnosti i mračnih ciljeva, ostao u senci ne dotaknut. Da bi prekrio taj osvajač,tudjih teritorija, svoj zločin manipuliše se i ucenjuje celokupnim narododom Srbije. Izgleda da su mnogi agitatori globalizacije i NATO-a spremni da zažmure pred istinom pa i posegnu za nepravdom samo radi lične sreće i bednog blagostanja ne misleći na to da sreća zasnovana na tudjoj nesreći ne može nikad biti od sreće niti može na taj način da se neko usreći. Mnogi jednostavno ne žele, korektnije rečeno zbog ličnog interesa neće da vide istinu da Srbija ima alternativu Evropi. Pogotovo  sad kad stoji svet a pogotova ta hvaljena Evropa pred sunamijom ne zapamćene svetske krize nebi smela Srbija žuriti u tu Evropu. Još mnogi nisu svesni da je iz prošle svetske krize proizišao drugi svetski rat a za ovu se kaže da će biti još većih razmera nego ta kriza tridesetih godina pa zar da zato Srpski narod preuzima zločin na sebe koji nije počinio.

Molim Vas, ne zaglupljujte narod! Narod već odavno zna da marionete rade po nalogu svojih nalogodovača kako bi zadovoljili svoje špiclovske interese!

Sa hapšenjem Karadžića, svima je napokon postalo jasno koliko vrede obećanja dogovori i ugovori sa Amerkom i njenim tutorima. Zašto bi se i izdao Mladić kad zna i malo dete da su njihova obećanja ravna nuli a njihova istina ravna propagandističkoj laži-koje su to od svojih obećanja uopšte ispunili od početka rasturanja Jugoslavije? Hapšenje Karadžića je upozorenje svim onima koji su verovali u dogovore sa svojim tutorima odnosno Amerikom.
Stim mogu da naslute koliko se mogu osloniti na njih i koliko vredi izdaja svog naroda i onih koji su mu privrženi, što se ono kaže, do korica. Da sutra preuzme neka nova vlada čvrsto Srbiju u svoje ruke svi bi ovi sadačnji agitatori za evropu prošli pored njihovih sadašnjih prijatelja iz Amerike kao što je prošao i Karadžić. Ispljunuli bi ih kao vruć krompir iz usta bez i jole razmišljanja o datim i garantovanim obećanjima. Samo neka se neko u Srbiji pojavi, neki srbin poput onog Komeni-a iz Irana koji je oterao Šaha od Perzije pa će se videti koliko im vrede prazna obećanja Amerike i nekih Evropskih uzurpatora demokratije.

Dušan Nonković

16 Antworten

 1. Зар се и очекивало да ће демократура да дозволи објављивање било ког текста који се не уклапа у папагајско глорификовање њиховим евро-мантрама?
  Српска журналистика у отаџбини је типичан пример вазалске штампе која је подређена квислиншком, антисрпском режиму који мора да подноси рачуне масонској мафиократији.
  Данашњи новинари у препорођеној Србији неће моћи бити ни портири у новинским кућама!

 2. Nije ali dobro je to i dokumentovati a i u javnost širiti!

  To što se od vas očekuje je da podržite petiviju podnetu Bundestagu, protiv kršenja medjunarodnog prava, resolucije 1244, nasilnog otimanja Kosova/Metohije i legalizovanja terorističkih metoda!

  Tu se treba pobrinuti da ta tema udje u predizbornu kampanju saveznih izbora u Nemačkoj koji će se ove godine održati!!!

  I to je jedan dokaz koliko je čovek patriota i koliko je spreman da uradi za pravdu i Srbiju!

  Dušan Nonković-urednik Glasa Dijaspore

 3. Не могу да будем „патриота“ у служби накнадних приватних иницијатива у иностранству после криминалног отимања Космета из простог разлога што сам деценијама баш у иностранству говорио глувима који су се Косова сетили после свршеног чина и по том питању немате потребе да ме убеђујете, јер питање Космета ће рећити српске националне политичке снаге у отаџбини, а не неке приватне иницијативе по иностранству. Уосталом, о смему томе, као и о другим пилатовским појавама, биће ускоро речи јавно.
  Дакле, нећу да будем „патриота“ по мери закаснелих накнадних памети!

 4. Ne može se carstvo zadobiti ližući svoje rane niti se može K/M i Srpskom narodu pomoći živeći u prošlosti obračunavajući se sa onima koji nisu, u vremenima tužnim tvojim, bili takvi „heroji“ kao što to ti sam sebe smatraš. Za ove od danas postaješ, tvojom praktičnom pasivnošću i verbalnoj aktivnosti gori od onih koje sada ovako pomamno kritikuješ.
  Postavlja se pitanje, kako bi ti sebe žrtvovao za rizičniju i težu stvar od objavljivanja obične peticije Nemačkom Parlamentu!

  Pa čoče, nema skoro stranice na internetu koja ovu akciju nije podržala, zar ne vidiš da si takvim tvojim ponašanjem za sve samo jedna trivijalna uvreda. Ako ovako nastaviš nećeš jednog dana biti vredan niti toliko da bi mogao nekog uvrediti. Daj osvestise više jednom i pridruži se ovoj peticiji kako nebi jednog dana unučadi „pljuvala“ po tebi.

  Da se možda ne bojiš da bi stim mogao otkriti koliko je mali broj tvojih sledbenika, onih koje si si sam umislio da ih imaš.

  Izvini na ovako grubom obraćanju ali na grb balvan dolazi grub klin.

  Dušan Nonković-urednik Glasa Dijaspore

 5. Ако се разборит човек нађе окружен керовима који лају, разборитом човеку не пада на памет да и он почне да лаје на керове, што значи да не прихватам тај „академски“ речник калдрме.

  Рекао сам да се питање Космета не решава никаквим петицијама по иностранству после зликовачког отимања него политичким и војничким путем у самој отаџбини и пидање таквих петиција сада сматрам лицемерством и пилатовским прањем руку, с једне стране, и с друге, избегавањем да се паметно уради у отаџбини оно што мора, али то је за вас мислена именица и по петињу петиције из накнадне памети после отимања Космета заиста нећу да разговарам.

 6. Ako je u pitanju Kosovo/Metohija onda se nesme ništa izostaviti pa makar po tvojem ili bilo kojem drugom ličnom ubedjenju. Ništa se ne sme izostaviti što bi eventoalno spasilo Kosovo. Ovi tvoji „argumenti“ ne mogu ti opravdati savest koja će ti se probuditi kad tad ako ti je istinsko stalko do K/M.
  A šta ako ova akcija urodi plodom! Jesil si razmišljao kako ćeš onda stojati pred sobom i narodom!?
  Ja sam te više nego dovoljno vukao za rukav i nećeš moći za sva tvoja vremena da kažeš kako nisi znao… Nikada nećeš skinuti ljagu koju si sebi bez potrebe natovario i to samo iz jednog razloga, zbog svoje zaljubljenosti u sebe odnosno suete koja ti ne dozvoljava da bi neko drugi mogao više uspeti po pitanju očuvanja K/M-od tebe. Po tom motu ako ja neznam i nemožem onda neću pomoći ni drugome da evetualnu bude uspešniji od mene.
  Ovom prilikom bih te podsetio da si mi ponudio da povučem našu medjusobnu diskusiju iz Glasa Dijaspore i da ćeš za uzvrat objaviti apel za podrške peticije! Sa time si denocirao sam sebe ko si i šta si. Svako može da se pokaje za svoje ne delo pa i Gospodin Milatović. Situacija naroda iz kojeg potičemo obavezu je nas da prevazidjemo lične stavove i da uradimo sve što bi dalo i malo nade za očuvanje srpske teritorije. Ah, izvini, prevideo sam da nisi srbin već crnogorac pa šta onda i drugo da očekujemo?
  Imaš dosta posla sa svojom Crnom Gorom, zar ne!

 7. Не служи се неистинама, не измишљај!
  Рекао сам и понављам, пиатње Космета се решава политичким и војничким путем у отаџбини, а не којекаквим петицијама са којима неко пере нечисте савести из прошлости. остави ту причу за малу децу. Ако ти је стало до Космета изволи уради нешто конретно у отаџбини. остави се „србовања“ преко тастатуре. Конкретно нешто уради, као што други чине, опреми школе, болнице, војнике и тако даље. И не лупетај више са твојом петицијом у стилу оног детета које кад зажмури мисли да је цео свет у мраку. Дефинитивно, не занима ме та петиција ни најмање!

 8. Ne govori da se služim neistinom, to je tvoja specijalnost!
  Pogledaj pod naslovom; Ko je Petar Milatović i naćeš crno na belo šta si pisao a i tvoj predlog da bi objavio apel peticije odnosno da bi mi ispunio veliku moju želju jer ti znaš da toliko želim da objavim nešto u tvojoj „ISTINI“.
  Prozivao si me da sam nepismen i pozivao da se ostavim pisanja odnosno stranice Glasa Dijaspore zbog nepismenosti i silnih grešaka koje činim da bi me samo prije kratkog vremena zamolio da ti dozvolim da objaviš moj članak u toj tvojoj takozvanoj „Istini“nadmudrivačkoj internet stranici. Valda nisi mislio da ćeš mi se stim moći ulizati, jado!
  To kod mene ne pali, samo konkretna dela imaju svoju konkretnu vrednost. Sada i odmah ima svoju konjukturu a ne to šta si ti navodno radio i robovao dok su drugi ćutali.
  Prevarih se da si postao koperativniji ali se ipak obistinila ona stara, vuk dlaku menja al ćud nikako!

 9. Само ви комуњаре “спашавајте“ Космет, као што сте га „спашавали“ од 1945. године, па ћете остати и без Прешевске долине, Старог Раса и Војводине. Само ви пишите „петиције“ да би избегли одговорнију обавезу националну, а то није ништа друго до сипање прашине у очи.
  Кнезу Лазару није падало на памет да пише петицију Мурату, нити је Карађорђе могао петицијом да одобровољи силне аге, нити је Дража Михаиловић могао петицијом да умилостиви Хитлера.
  Не трабуњајте ми више о тој вашој безвезној петицији. Сами сте кукали јавно како Срби неће да је потписују масовно!
  Ако хоћеш да помогнеш решавању питања Космета, помери се из топле столице у Либеку, правац на Космет и тамо заједно са часним народом, као што то раде паметни људи. Није Србима потребно нкакво виртуелно „србовање“ и својеврсно робовање сопственим заблудама.

 10. Kad ne znaš dalje, onda vadiš asa iz rukava o komunjarama!
  Izdajice svoga naroda izgubile su svako pravo da morališu i kritikuju drugoga, gore su od komunjara. Ko ne podržava peticiju iz inata ili je budala ili izdajica. Od kad je Crna Gora priznala Kosovo neznam zašto stobom uopšte diskutujem. Izgleda da je to što su nas komunisti učili, o Crnogorcima, bila čista propaganda heroisanja crnogorskih poturica.
  Najvaljaniji čovek Crne Gore bio je Njegoš kojeg ste kao i Kosovo izdali da te podsetim da je i on bio srbin. Šta tu još od takvih crnogoraca poput Milatovića i onih koji su Njegoša izdali, koji govori jedno a radi drugo, može da se očekuje!?
  Ne izbegavaj da zauzmeš stav na postavljena pitanja i teze skretanjem na optuživanje komunizmom. Nemam nameru da ti dokazujem da nemam ja niti ova peticija nikakve veze sa komunizmom. Ali i bolje je biti i komunist nego crnogorski izdajica. To je tako, svidjalo se to tebi ili ne!!!
  Sa komunistima ne možeš više nikog zastrašivati. Na skali opakih su ih već odavno zamenule IZDAJICE!!!.

 11. Научи прво основне лекције из граматике, затим савладај елементарна правописна правила, онда се лепо подигни са топле столице и правац на Космет да се помогне народу, а не којекаквим петицијама после зликовачког отимања Космета. И такав некоме да каже нешто?
  Ти ћеш нешто да ми причаш о Српству?
  Док си ти био антисрпски Шугословен, ја сам држао оваква предавања у Конгресној кући у Бечу.
  Сада ћут и постирати моје давно предавање „СРПСТВО ЦРНОГОРАЦА ТЕСТАМЕНТ СВЕТАЦА“, да нешто научиш под старост кад ти је комуњарска лудост појела младост.

 12. СРПСТВО ЦРНОГОРАЦА
  – ТЕСТАМЕНТ СВЕТАЦА

  Један од највећих Црногорца свих времена је Стефан Немања, рођен у данашњој Подгорици. Такав велики Црногорац створио је моћну српску државу три вијека прије него се први пут помиње Црна Гора у свјетској историографији и бласфемично договорној, малоумној, картографији по разапетој кожи народа који говори истим матерњим, српским, језиком!
  Па Немањин син Растко, још је већи Црногорац од највећег Србина Немање зато што је, као Свети Саво, испунивши новозавјетни тестамент да син буде родитељ своме оцу, постао врховни српски Светац!
  И Отац и Син су Свеци код српског народа! Немања је Свети Стефан Мироточиви, а син му Свети Саво, утемељивач српске духовности, творац Светосавља, најчвршћег моралног узглавља и јединог духовног здравља, врховни српски Светац који је Србе увијек са странпутица враћао на прави национални, светосавски, пут прије и послије свих Савиндана и Видовдана по којима се вјечност вјечности учи!
  Од ове двојице највећих Црногораца Српство нема већих Срба у историји!
  С обзиром да Српство, као симбол библијског значаја, почиње од двојице највећих Црногораца, Српство Црногораца сматра се ТЕСТАМЕНТОМ СВЕТАЦА!
  Поступајући по тестаменту светаца, син оца Црногорца из Васојевића, Ђорђије Петровић морао је и пред Богом и пред народом да подигне СРПСКУ РЕВОЛУЦИЈУ и да остави најдубљи људски траг по губавом образу ондашње Европе, а управо примјер великог црногорског Србина Ђорђија Петровића био је водиља свим каснијим еропским ослободилачким и препородитељским покретима!
  Анахроно је доказивати да је Његош највећи Црногорац зато што је у своје вријеме, и у каснијим, био и остао један од највећих Срба свих времена! Ту чињеницу знају скоро сва црногорска дјеца која, прије него узму буквар у руке, напамет знају Његошев Горски вијенац и тек кад одрасту схвате ко је написао овај бисер свјетске књижевности!
  Коме још није јасно да Владика Николај Велимировић, најмудрији Србин свих времена послије Светога Саве и Његоша, чије је поријекло из Загарача код Даниловграда, није један од највећих Црногораца баш зато што је јеванђеоском љубављу и стоичком мудрошћу заговарао свеправославно јединство и свесрпско уједињење током свог паћеничког и светачког живота у емиграцији на свим континентима широм земљинога шара по којем неко (зна се ко!) појмове мијеша и логику вара?!
  Ко може да порекне црногорско поријекло творца српске писмености Вука Караџића који је, делајући по тестаменту светаца, увео Србе у планетарну орбиту писмености ?
  Зар у небеској алеји највећих Црногораца неки не виде чак ни Патријарха Српске Православне Цркве Гаврила Дожића, највећег јунака међу мудрацима и највећег мудраца међу свим српским јунацима и ко може да фалсификује Дожићево црногорско поријекло из Мораче и његову пресудну улогу у уједињењу двије Краљевине?
  Зар Краљ Ујединитељ Александар I Карађорђевић није рођен баш у Црној Гори, на Цетињу, па зар дјетињство није провео на црногорској Обилића пољани?
  Зар слијепци код очију не виде Косовски завјет по тестаменту Светаца на коротној црногорској капи?
  Зар на путу Светог Петра Цетињског од Немањине колијевке до небеског Престола испод палца, кажипрста и великог прста памети, нијесу расли, по тестаменту светаца, бунтовници и пјесници са молитвама у мозговима да измјере пространство неба по образима, па зар захваљујући таквом раду по тестаменту светаца нијесу престајале оргије крвопија из племена разбратија?
  Зар у колијевци од неба и земље, ишараној путевима Светога Петра Цетињског, послије рођења Створа од
  Говора и Твора нијесу расле државе праве?
  Зар из Светога Василија Острошког, кад је стигао у црногорско Чево, није из њега проговорило Косовско Врачево, па зар тај онебесени пјешак није препознао у Острогу знак што га у памћењу народа утисну цародревни Лешак и зар Светац Острошки није упозорио да, кад мисао шикне диобом једног тијела на два дијела, да ће и слијепци морати да виде цвјетове од очију што расту око Грмочела, па зар Свети Василије није, с краја на крај Дечана, пребацио преко себе небо од прошлих и будућих дана?
  Борба против тестамента светаца превазилази крваву библијску улогу Пилата!
  Пилат је, наиме, прао крваве руке због Једнога, а данашње пилатовске копије желе да од сваког црногорског Србина направе божје мученике налик на Исуса Христоса!
  Има ли веће части за сваког рођеног и нерођеног Црногорца који српски мисли и осјећа? Одговорно тврдим да нема, јер бити у друштву Свемогућег Бога представља трајно живљење на које нас осуђују они чија су рођења били почеци заборављања!
  Из свих ових разлога, као и оних који се подразумијевају, а које нијесам поменуо, одговорно тврдим: онај ко се придржава тестамента светаца, достојно и бескомпромисно бранећи Српство Црногораца, тај постаје аристократа неба по овој земаљској плаконици и у свако доба дана и ноћи ужива гостопримство и Бога и сиромаха који својим духовним благом могу да купе цијело небо!
  Српству Црногораца по тестаменту светаца дивили су се бројни страни ауторитети од којих издвајам: Шафарика, Еванса, Геземана, Кандерсдорфера, Флерикеа, Стањицера, Шварца, Витхалда, Кокела, Пасаржа, Дена, Верлопа, Пинона, Мармијеа, Цинкајзена, Клервала, Гиљдефирга, Брауна, Гедоа, Томазеа, Милеа, Слајхера, Ајзнера, Крауса, Добровског, Гетеа, Ранкеа, Грима, Виганда, Јиречека, Слечера, Фатера и друге, да не набрајам појединачно бројне остале: њемачке, аустријске, француске, енглеске, руске и остале ауторитете који су у својим дјелима скидали капу Српству Црногораца по тестаменту светаца!
  Да закључим, Српство Црногораца, по тестаменту светаца, историјска је чињеница!

  Предавање у Конгресној кући у Бечу 15. септембра 1992. године
  Објављено на сајту
  http://www.njegos.org/arhsrpski/milatovic.htm

 13. IИ ево ти још нешто из књиге у којој се налазиш и ти својом накнадном памећу.
  _______________________________

  Уловљени ловци 265
  _________________

  ГОРO ЦРНА, СТИДИ СЕ!

  Како рече један мој песнички сабрат, синоћ је у Подгорици уприличена свечаност умоболника на којој је проглашена независност Срба од Срба у Црној Гори. Том приликом звонила су искључиво католичка звона у Котору…
  Црна Горо, антисрпска усташка грозоморо и брозоморо, прогониш синове и кћери одане, а устоличаваш пробисвете и протуве продане. Пола Црне Горе хоће да емигрира на све четири стране света. Горо Црна, из Црне Горе прогониш етноцидно и геноцидно потомке најрођенијих Црногораца, потомке оних Црногораца пред којима је свет скидао капу у XVIII и XIX веку.
  Данашња Гора Црна скида гаће пред свим ликогаћама из ове белосветске помрчине!
  Срам те било, Црна Горо!
  Из гробова јаучу часни преци.
  Дочекаше велики, јуначки, часни преци, да им нечасно суде неки најмањи, најкукавичкији и најнечаснији унуци! Горо Црна, стиди се!!!
  Кад у једној држави и антинародној страви из гробова јаучу преци, зло се пише свима, па чак и нерођеној деци!!! Стиди се Горо Црна кад ти народ улази побожније у стране амбасаде него у своје цркве где је крштен.

  266 Петар Милатовић
  ___________________

  И та је једна црква преполовљена на две: једну истинску и другу полицијску. Буди Бог с нама. Али Бог је дигао руке од неких који се клањају Мамону и сервилно шене пред професионалним србоубицама! Предао их је ђаволу и сада се чудимо зашто је у Црној Гори власт ђаволска! И чуђење временом прераста у запрепашћење. Запрепастили су се мали људи количином велике власти, а то је опасније од сваке дроге. Запрепашћене су и жртве (живе и мртве!) количином демократског избора сопственог уништења.

  ЦРНОГОРЦИ ЉУБЕ ОКУПАТОРЕ

  Кад Црногорке љубе, главе се губе, а кад Црногорци љубе, они се бесповратно изгубе. Нарочито кад љубе окупаторе. То се десило два пута у два века. Први пут на Петровдан 12. јула 1941. године, а други пут на блеферендуму 21. маја 2006. године. Први пут су неки Црногорци љубили Мусолинијеву чизму, а други пут су неки Црногорци пољубили гробарску лопату у рукама зачуђених европских гробара који, ипак, нису очекивали толики степен црногорске сервилности и то они исти од којих се жене разводе по европским престоницама! Неће ме зачудити ако ускоро европеизирана Гора Црна са азијатским манирима уприличи највећу светску фешту педера и то са Версаћевијем оделима која су постала заштитни знак оне Горе Црне која у емиграцију данас тера целу Црну Гору!

  ИСТИНА број 68, Беч 4. јун 2006.

 14. Kakve to ima veze sa tvojim odbijanjem podržavanja peticije protiv; secesije K/M kršenja medjunarodnog prava, rezolucije 1244, podržavanje terorističkih metoda koje su maltene sve srpske internetstranice podržale pa koju je i Nemački parlament zvanično prihvatio na razmatranje?
  Zar su ti svi ti koji su podržali peticiju glupi sam Milatović je pametam.

  BOLJE JE BITI I NEPISMEN NEGO BITI IZDAJICA!!!

 15. Из принципијелних разлога нећу да потпишем никакву петицију после отимања Космета! То је лицемерство твоје. Космет морамо вратити војничким путем, а не тамо неким папирима из иностранства које докони шаљу уместо разгледница.
  Јефтин је то трик дежурних ћутолога који сада лију крокодилске сузе после зликовачког отимања Космета, а деценијама су ћутали од 1945. године. Са ћутолозима који су допринели свему овоме нећу ни у какву „петицију“. Испод части ми је!
  Изволи, пут под ноге са мном на Космет, да се нахране деца, наоружају браниоци свете српске земље! Остави се празне приче и са овим завршавам преписку.
  Остај ми ти у здрављу.

 16. Velika je diskrepancija izmedju onoga što pišeš i onog što tvojom neprihvaćanjem podrške peticiji ispoljavaš.
  Ne po svojim slavopijkama i samopohvalama već po konkretnim delima i to sad a ne nekad, poznaje se koje šta.
  USKLADI VIŠE JEDNOM ONO ŠTO GOVORIŠ i PIŠEŠ SA ONIM ŠTO RADIŠ ILI NE RADIŠ!!!
  Ko neće ni ovako malo truda da uloži za srpski narod i Kosovo od takvog se ne može očekivati da je spreman da se žrtvuje za veće i rizičnije stvari po pitanju Kosova i Metohije. Ti bi hteo samo tudjim rukama da hvataš zmije! Koliko držiš do srpskog pitanja dokazuje tvoj odnos prema ovoj petciji, ponavljam po ko zna koji put, koju su podržale maltene sve srpske internet stranice. Tvoje tvrdoglavo suprotstavljanje da podržiš peticiju je uvreda za sve one koji su tu peticiju podržali a to je većina našeg naroda odnosno urednika internet stranica.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: