ЈЕРЕМИЋ НА ЗАСЕДАЊУ СИНОДА СПЦ – Коментар

Dali je to sve da su se sreli!?
Medjunarodni sud je, da me izvinete, obična „patka“ како bi se dobilo na vremenu da bi se narod pomirio sa gubljenjem Kosova/Metohije!
Oslanja ti se na medjunarodni sud nije ništa drugo do taktika za privikavanje naroda na gubljenje Kosova/Metohija da bi nam se na kraju reklo da negde u tim paragrafima stoji sitno napisano da se ima pravo na secesiju pod posebnim uslovima odnosno ako je jedna manjina ugrožena!
To Vam je isto kao i vaš slogen; i Kosovo i Evropa što zna i malo dete da je ne kompatibilno jer samo Evtopa i samo Evropa odlučuje pod kojim će uslovima primiti Srbiju, sa ili bez Kosova. Zašto treba gubiti toliko vremena da bi se  na kraju saznalo to što se već sada zna!  Zašto dozvoliti da bude korpus delikti koji ide na „ruku“ secesije kad se to već sad sve zna!? Zašto prepuštati toliko dragocenog vremena da takozvani albanci stvore ne pobitnu realnost i na medjunarodnom pravu gde će im na kraju i medjunarodni sud dati kroz „rupe“ paragrafa to za pravo.
To mi sve liči na taktiku navikavanje naroda na secesiju. Tu i Jereji moraju postaviti sebi pitanje sa kime se to sastaju kako nebi oštetili crkvu i svoj narod koji veruje u njih!
Odavno sam upozoravao da Evropa nije perspektiva ni sama sebi pa ni Srbiji! Sad sa približava epicentru, sunamiju svetske krize a naša vlada, ko o kome ona o rešavanju problema ulaskom u tu Evropu. Bože mili, kakvog je to siromaštvo duše onih koji imaju više poverenja u sposobnosti tudjina nego u sposobnosti sobstvenog naroda, onih koji misle kad dadu ključeve svog bogatog imanja i ambara tudjinu da će biti sitiji kad im taj tudjin bude brojao zalogaje hleba.

Dušan Nonković

Hinterlasse einen Kommentar

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..